An itibarı ile support bitmiştir.

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by DOPİNGLİBEBE, Aug 31, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bug yapanı şikayet ederiz öyle derle birşey deriz böyle derler bıktım şu oyunun yöneticilerinden genel merkeze yazıcam artık işin başına sarhoş insanları koyarsanız olucağı bu olur

KİNG_SONER_FB likes this.
  2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Lütfen üslubunuza dikkat ediniz, support sizin sorunuzu çözmediyse burada hiç sonuç alamazsınız şikayetiniz var ise bunu bigpoint şirketine veye almanya fax adresine iletebilirsiniz bu sizin hakkınız , bu tarz konuşmalara devam ederseniz ban alırsnız.

İyi Forumlar.

3. New_York

New_York User

Merhaba,

Bu yaşadığınız durumları her gün hepimiz yaşıyoruz...

Genel Merkeze kapsamlı bir şikayette bulanacağız sizinde katılmanızı isteriz.

KİNG_SONER_FB likes this.
  4. Haftalık support bitmiştir konusuna hoşgeldiniz.

Boş gitmeyin.

Revani Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler

Kek için;
    • 3 yumurta
    • 1 su bardağı şeker
    • 1 su bardağı yoğurt
    • 1 su bardağı irmik
    • 1 su bardağı un
    • 1 paket vanilya
    • 1 paket kabartma tozu
    • 1 çay bardağı sıvı yağ
    Şerbet için;
    • 3 su bardağı su
    • 3 su bardağı seker
    • Yarım limon suyu
    Revani Tatlısı Tarifi Yapılışı

Peki lezzeti ve pratikliği ile gönlümüzde taht kuran “Revani Nasıl Yapılıyor?” sorunuzu duyar gibiyim. İşte Revani tatlısının tarifi…

1. İlk olarak şerbet hazırlanır. Şerbet için tencereye şeker ve su alınarak kaynatılır. Kaynadıktan sonra yarım limon suyu eklenip 1-2 dakika daha kaynatılıp altı kapatılır.
    2. Kek için, yumurta ve şeker çırpma kabına alınarak iyice çırpılır.
    3. Ardından sıvı yağ, yoğurt ve irmik eklenip çırpılır.
    4. Son olarak un, kabartma tozu ve vanilya da eklenerek iyice çırpılır.
    5. Yağlamış olduğumuz fırın kabına kek hamuru dökülür.
    6. 170 derece fırında üstü kızarana dek yaklaşık 30 dakika pişirilir.
    7. İlk sıcaklığı çıkan kek dilimlere kesilir ve sıcak kekin üstüne soğumuş şerbet dökülür.
    8. 1-2 saat dinlendirdikten sonra üzeri isteğe göre krem şanti, hindistan cevizi yada fıstık vb. ile süslenerek servis edilir. Afiyet olsun.
    Revani tatlısı püf noktaları

• Şerbetinizin soğuması için keki yapamaya başlamadan önce yapılmalıdır.
    • Kekinizin kabarması için tüm malzemeleri oda sıcaklığında bulundurmalısınız.
    • Yumurta ile şeker köpük köpük oluncaya kadar çırpılmalıdır.
    • Revani tatlısının şerbeti iyi çekmesini istiyorsanız şerbeti dökmeden önce kekinizi dilimleyebilirsiniz.
    • Şerbeti döktüğünüzde kek sıcak şerbet ise soğuk olmalıdır.
    Revani şerbeti nasıl dökülür?

• Kekin ilk sıcağı çıktıktan sonra üzerine soğumuş şerbet dökülür.
    Revani buzdolabına konur mu?

• Şerbetli tatlılar soğukta şekerlenirler. Bu yüzden revani buzdolabında şekerlenecektir. Soğuk ve kuru ortamda saklamanız revaniniz için daha iyi olacaktır.
    Revani çeşitleri

• Revaniyi artık sade yapmak istemiyorsanız mavi haşhaşlı revaniyi deneyebilirsiniz.
    • Revaninizin arasına muhallebi dökerek muhallebili revani yapabilirsiniz.
    • Revaninizin içerisinde farklı aromalar tatmak istiyorsanız limonlu revaniyi deneyebilirsiniz.
    • Portakallı revanide size tavsiye edebileceğimiz revani çeşitleri arasında yer almaktadır.
    Revani süsleme önerileri

• Bilinen ve alışılan revani süsleme tekniği olan hindistan cevizi ile tatlınızı süsleyebilirsiniz.
    • Üzerine ceviz, fındık kırığı serperek revaninize görsellik katabilirsiniz.
    • Haşhaşlı bir revani yapmışsanız üzerine kremşanti sürerek lezzetli bir tatlı elde edebilirsiniz.
    Revani tatlısı kaç kalori?

• Orta büyüklükteki 1 dilim revani yaklaşık olarak 348 kcal'dır.

5. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Öncelikle verdiğiniz revani tatlısı tarifi için teşekkür ederim. Lakin bir şeyi unutmuşsunuz buna yoğurtta koyulanı var onunda tarfini burdan oyuncu arkadaşlara verirseniz müteşekkür olurum sizden. ;)

İyi forumlar.

6. Hong_Kong

Hong_Kong User

Hadi ceza uygula sanıza :D Hadi... En azından uyarıda bulunun bu kural ihlali yapan üyeye.

Sizin ne kadar yetersiz olduğunu uygun bir üslup ile dile getiren üyelere sırf art niyetli olmanızdan dolayı hemen uyarıları da aba altından sopa göstermeler, ceza vermelerde göreceli olarak tehdit etmeyi iyi beceriyorsunuz...

Peki bu üye şuan ne yapmış ?

Forumda gereksiz, saçma sapan oyun dışı bir paylaşımda bulunmuş artık forumun adı Yemek Günleri filan olsun ne dersiniz ?

Size yağ çekenler oldu mu nasılda kabarıyor sun uz :D

New_York isimli forum üyesi ise... Kurallara uygun bir şekilde istediği gibi 1 hafta önce 1 ay önce açılan bir konuya cevap vermiş...

Sana ne kardeşim sana ne... İsterse adam en eski gönderiye yorum yapar.

Bak diyorum ceza verme en azından uyar...

El insaf yüzsüz insanlar sizi...

Tekrar ediyorum!

Uygun bir üslup ile forumda kurallara uyarak ama sizleri eleştirenler hemen ufacık bir bahane bularak üslup dersi veriyorsunuz ya forum modları hadi... Şuan bu arkadaşın forum ihlaline gülerek alkış tutuyor...

Halbuki oraya yazılması gereken şey

Oyun dışı bir konuda gereksiz paylaşımda bulundunuz siliyorum/sildim ya da tekrarlamayın cezai işlem alırsınız...

Herhangi biri ne olursa olsun fark etmez... Böyle bir cevap yerine utanmadan onunla birlikte dalga geçiyor...

7. yazman birşey değiştirmez. Support ekibi ellerindeki olanaklara göre sörun çözmeye çalışıyor. Birde bu durumun anlama kısmı var sen durumu iyi anlatamazsan başka şekilde değerlendirilip işlemin anlaşılana kadar uzar.

Senin şikayet ettiğin hatalar, buglar zaten genel merkezde onları şikayet etmiş gibi oluyorsun.

8. Anlatamamaktan değil *** support birşeyi anlamıyor anlamazlıktan geliyor

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Uyarılara rağmen uygunsuz üslupunuz devam etdiğiniz için ceza uygulanmıştır.

İyi forumlar.

10. An itibari ile support bittiği için mevcut sorunları artık ben halledeceğim. Bir sorununuz varsa belirtin hemen çözelim.

11. İyide ben orda küfür etmedimki beni bunun içnimi forumdan banladınız küfür etsem kendi hesabımdanmı ederim fake açar söverim bu kadar basit kaldırın şu banımı son açtığım konuya kızıp bu yazımı düzenleyip ban attınız bravo

12. supporttaki arkadaşlara iletirmisiniz çözümleri doğru dürüst sağlasınlar.

görevim iptal olmuş bakan eden yok, oyun sıkıntı ilgilenen hiç yok, para veriyoruz karşılık yok

support ölü şuan. illa sürekli ısrarla farklı mail adreslerinden çözüme ulaşana kadar yazmamız mı gerek ?

13. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

'' illa sürekli ısrarla farklı mail adreslerinden çözüme ulaşana kadar yazmamız mı gerek ?''

Bu şekilde düşünen onlarca oyuncu olduğunu düşünürsek sizcede bu mantık yanlış değilmi.

Bu şekilde yapmanız demek şu anlama gelir 100 tane bilet var aslında gerçek sorun 20 tanedir kalan 80 tane yan hesaplardır diyelim.

Hiçbir support şunu diyemez bu yan hesap bu tickete bakmayalım geçelim.

Tek tek hepsine bakarlar.

Peki burdaki zaman kaybı kimin için sorun bunu bir düşünmek gerek ???

Burdan bütün oyuncu arkadaşlara söylüyorum.

Oraya şikayet edicez, toplu şekilde bigpointe yazıcaz diyen arkadaşlar lütfen yazsınlar.

Support çalışmıyor forum takımı çalışmıyor neden diye sorduklarında botlar banlanmıyor, bugcular banlanmıyor oyundaki bazı sorunlar çözülmüyor diye.

Biz sürekli söylüyoruz bunları ama bir çok konuda yetki onlarda.

Belki toplu şekilde oyunculardan şikayet gelirse akılları başlarına gelir ve bizleride bu şekilde zor durumda bırakmaya devam etmezler.

İyi forumlar..

14. Ya bırak Allah'ını seversen ya bir işi torpilsiz düzgün yapın gemi banlanır para verirler açarsınız siz böyle
    pislik insanlarsınız belki siz değil adminler vs.

15. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Hakaret ederek, ittihamlarda bulunarak bir yere varamayız. Unutmayın bizlerde insanız.

Sizden ricam üslubunuza dikkat etmenizdir. Aksi durumda bir görevli olarak forum kuralların uygulamak mecburiyyetinde kalıcam.

Bot kullanan hesapların tespit edilmesi, gerekli cezanın uygulanması ve banın kaldırılması Almanyadaki ekibin yetkisindedir.

Bizlerin bu konuda yapabileceği bir şey yoktur.

İyi geceler.

16. dayı bu supporta KEK tarifi veriyon, teknik ekipin işler aksamasın sonra? oyunu düzeltmeyi bırakıp altın günleri yaparlarsa; oyunda laglar oluşabilir.

17. tamam oyunun lag vs. olması haksızlık olması sizin elinizde değil konuyu açtığım hesabın chati banlı elin adamı geliyor chatte vatana millete askere sövüyor pkk propagandası yapıyor sövüyor ediyor ben adama karşılık yazınca ben 1 ay ban yiyorum supporta söyleyince ailevi değerlere edilen hakaretlerde ceza inidirimi yapılmaz diyor
    Bu konuyu açtığım hesabın hem forumu banlı hem chati oyunda hadese grup bulamıyorum forumda güncel haberler ve kendi konumu takip etmek için farklı hesaplardan giriyorum.

Cevap yok tabi normaldir

Revani tatlısı yapmaya devam demekki

Last edited by moderator: Sep 12, 2018
Thread Status:
Not open for further replies.