ANA AVRAT KÜFÜR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve R0MJKE tarafından 27 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. R0MJKE

R0MJKE User

server :

oyuncu nicki :

link :****************

saat tr saati ile : 02.25

tartışma ve küfür durmaksızın devam ediyor geçen supporta mesaj attım 3gün oldu cevap vermediler. Bİ İLGİLENİN ARTIK ŞU KÜFÜR OLAYLARIYLA

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Eylül 2015
  2. R0MJKE

R0MJKE User

Küfürü bana etmiyor başka birine ediyor ve şimdi ötekiside ana avrat küfür ediyor bıktım artık yeter. İLGİLENİN ŞU SERVERLA 15yaşındaki çocukların oyuncagı olmuş agızlarında küfür ilgilenin biraz.

3. supota at burdan bişey yapamazlar adamın ismi linki ile

4. R0MJKE

R0MJKE User

yav atıyorum support ilgilenmiyorki. geri bile dönmediler. ggeçan attım bana edilmişti başka bir zamanda ana avrat adam 1gün sonra "zaa birşey olmadı .. " yazıp devam ediyor oyununa iskandinavya2de

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Chat banlamaları vb. support tarafından oluyor. Forumda chat banlarıyla ilgili işlemler yapmıyoruz. Siz mesaj gönderin gereken yapılır.

İyi Forumlar.

6. R0MJKE

R0MJKE User

Şimdi gönderiyorum 02.50civarında işlem görürseniz bilinki benim.

7. bana anasayfa mesajından birisi sovmuştu supporta bildirmdim ilk once hiç bişi ypaılamdı sonraki gün bi daha sovud bi dha supporta bildirdim bu sefer gemisi 1 hafta ban aldı sen bi dha yaz o zamn kardeş

8. R0MJKE

R0MJKE User

Tmmdır kardeş attım valla .

Adminim kapatabilirsiniz attım inş geri dönüş olur.
    Kolay gelsin hepinize hepimize. Küfürsüz temiz bir oyun inş

9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Teşekkürler.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.