Ana Ekranda Çıkan Teklif

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ckmete tarafından 20 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ckmete

ckmete User

Oyuna girdiğimizde ana ekranımıza çıkan teklif mesela atıyorum 30k uridium %66 indirimli diyor bu teklifler x3 zamanında alındığı zaman uridium 3 katına mı çıkıyor yoksa bu teklifler x3 için geçerli değil mi acil mod arkadaşlarımızdan birisi cevaplayabilir mi

latif bunu beğendi.
  2. Pan

Pan Guest

Merhaba,

O teklif x3 zamanında da gelir ise 3 katını verecektir.

İyi forumlar.

3. ckmete

ckmete User

Teşekkürler modum bu arada yeni başlıcam bir servere hangi serverde gelişmem daha hızlı olur gerek olsun pazar fiyatları gerek olsun oyuncu sayısı tükçe bir arayüz istiyorum

4. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Serverler içi durumu bilemiyorum malesef .Hangi server daha verimli olur size bu konuda yardımcı olamayacağım malesef.Ama internet üzerinden yapılmış savaş videoları var . Geçen aylarda bir turnuva olmuştu serverlar arası onlara bakıp bir tercih yapabilirsiniz.Zorluk hangi serverler daha iyi yardımcı olabilir.

İyi forumlar.

5. ckmete

ckmete User

Teşekkürlem hocam saolun kilitleyebilirsiniz

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yukarda küçük bir yanlış anlaşılma olmuş.

Oyunda herhangi iki kampanya birleşmemektedir. Size gelen özel indirimler bir özel teklifle (%300, %350, %380, %400) birleşmez, dolayısıyla bu paketlere daha ucuz bir maliyetle sahip olamazsınız.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 20 Aralık 2018