Ana haritaya birden nasıl atlarım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve skayvorkır tarafından 3 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Başlıkta söylediğim gibi ana haritaya kendimi düşman gemisinden kurtarmak için birden hangi eşyayla atlarım,böyle bir şey var mı bu oyunda ,hangi nesne yani eşyayla olur bu iş ve nasıl olur ?Nasıl atlanılır ?

2. oben

oben User

dükkanda ektralarda 2 çeşit atlama cpu su vardır birisi x4 haritasına kadar çalışır 10 atlayış yapılır cpu 1 diye gecer 150 000 c dir..bir diğeri atlama cpu 2 korsan haritaları hariç heryerden gg uba vs hariç çalışır 20 atlayışlıktır..15 000 uri dir.ayrıca ticaretten her ikisinide krediyle alabilirsiniz..ekipmana takılmalıdır..atlamak için darbe almamanız gerekir hareket halinde bile atlanabilir..eğer hasar alıyorsanız atlayamazsınız..

KANUN, JUPlTER ve skayvorkır bunu beğendi.
  3. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

S.S.S. Atlama Kuponu ve İleri düzey Jump CPU

Buradaki konumuzu inceleyiniz.

iyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Kasım 2017
    CQ$TANT!N€ bunu beğendi.
  4. oben

oben User

5. takemyhard

takemyhard User

yok sen ekibe sor ;onlar en iyisini bilir!...

6. Tamam şimdilik kaçabiliyom cp 1le bir sıkıntı yok Cevabımı aldım zaten oben adlı oyuncudan teşekkür ederim

7. Kaan o kadar cevap vereyim de gitsin şeklide yazıyorsun ki anlatamam kendin görmen lazım...
    Adam sana onu mu sormuş bi adam akıllı oku da ona göre cevap ver :rolleyes:

8. Yok estağfirullah belki de ben anlatamadım ama sonuçta cevabımı yani yardımımı aldım

9. Sen gayet iyi anlattın kardeşim orda kocaman "DÜŞMAN GEMİSİNDEN KURTARMAK İÇİN" ve "BİRDEN ANA HARİTAYA" yazıyo :D

10. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Ufak bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir.

Düşman Haritalardan x-1 haritasına direk atlamak için en kısa yol JP02-CPU Galaxi Atlama Cpu kullanmaktır.

Ama saldırı altında olmamanız gerekmektedir.

Varsa sormak istediğiniz başka bir şey yardımcı olalım.

İyi forumlar..

skayvorkır bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.