Destek Ana Sayfa Açılmaması Sorununun Çözümü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Andromeda- tarafından 12 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Do ailesi :) ben eski modlardan Andromeda zaten tanıyan tanıyor giriş kısmını uzatmadan direk anlatıma geçeceğim

Geçenlerde forumdayken birinin başına gelen bir olay vardı oyunun ana sayfası açılmıyor diye bu hata benim başımada geldi ve orada yazdığım tüm çözümleri denediğim halde bir çözüme ulaşamamıştım ama bu gün yaptığım araştırma sonucu sorunun kaynağını ve çözümünü buldum...

oyuna girerken normalde
    Kod:
     darkorbit.com 
    şeklinde giriyorduk ama artık o şekilde girmiyicez merak etmeyin yöntem baya güvenlidir

oyuna giriş yapmak için yukarıdaki link yerine
    Kod:
     tr6.darkorbit.com 
    şeklinde girin yani adres satırına
    Kod:
     darkorbit.com 
    yerine
    Kod:
     tr6.darkorbit.com 
    yazın

Not: bu seferde bu link üzerinde yoğunluk olacağından başka şekilde de yazabilirsiniz mesela
    Kod:
     tr1.darkorbit.com 
    veya
    Kod:
     int1.darkorbit.com 
    gibi alternatif linklerden erişim sağlayabilirsiniz

Not2: Facebook Login ile giriş yapanlar bu çözüm maalesef sizde işe yaramıyor çünkü api kodu almak için
    Kod:
     darkorbit.bigpoint.com 
    linkinden api anahtarı alacağı için erişim sağlayamayacaksınız ama yinede deneyin siz bilirsiniz

faydalı olduysam ne mutlu :)

Son düzenlenen: 12 Mart 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.