ana sayfada reklam

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MìЯÀ£À¥54 tarafından 12 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba daha öncede açılıp kilitlenen bir konu olmasına rağmen ben yeniden açmak istiyorum evet tarattım bilgisayarımda virüs yok ama bazı hesaplarımda açılışta bir reklam çıkıyor artık reklam almak istemiyorum diyede bir kapatma linki var ancak o linke tıkladığınızda sizi direkt uridyum sayfasına yönlendiriyor sanıyorum buda orbitin yeni başlayan oyunculara uri satabilmek amacıyla geliştirdiği bir taktik anlayış:D:D;)

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Ben hemen hemen her gün giriş yapıyorum ve sizin bahsettiğiniz türden bir reklama şuana kadar rastlamadım.

Spy ( Casus - Reklam ) virüsleri , Truva yada Solucan virüsleri gibi sistemdeki dosyalara bulaşmaz.

Kayıt defterinde ki , Tarayıcıların kayıt verilerine bulaşır ve buraya ekstra linkler ekleyerek sizleri istedikleri sayfalara yönlendirirler.

Bu nedenle dosyalara bulaşan bir virüs olmadığı için Çoğu Anti Virüs programı bu tür virüsleri saptayamaz ve silemez.

Bu nedenle Kayıt defterinde ki girdileri kontrol ederek temizleyecek bir Tarama programına ihtiyacınız var.

Örnek olarak , Malware ve Advanced System Care programları verilebilir.

Bu iki program oldukça güçlü ve veri bankası geniş virüs tarama programlarıdır.Bu iki programdan biri ile tarama yaparak sisteminizi Spy virüslerinden temizleyebilirsiniz.

Yine de , Hayır bende virüs yok diyorsanız ; Kullandığınız tarayıcıyı ve giriş yaptığınızda çıkan reklam ekranının bir görüntüsü alarak konuya ekleyiniz.

Bu sayede ilgili durumun bir virüsten mi ? , Yoksa Dark Orbitten mi kaynaklandığını anlayabiliriz ve durumu teknik ekibe görüntüler ile bildirebiliriz.

Keyifli Forumlar

3. merhaba modum öncelikle ilgi için teşekkür ederim sistemimde virüs olmadığını iddia edebilirim çünkü kullandığım antivirüs lisanslı bir A.Ş serverinde kullanılan programdır ayrıca combo fix ilede taratıyorum işin özü iki tane lvli düşük ve para harcanmamış hesabım var birde şu anki oynadığım serverde ki para harcadığım ve hala daha harcamaya devam ettiğim hesabım para harcanan hesaba çıkmayan reklam harcama yapılmayanlara çıkıyor bu arada resim yüklemesini bilmiyorum kusura bakmayın olay bu modum gerisi sizlerin incelemesine kaldı iyi forumlar.

4. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Hesap incelemelerini biz yapamayız incelem için support'a yazınız.

Keyifli Forumlar.

5. ben hesabımı inceleyin demedimki oyunu inceleyin değişik hesaplarla giriş yapın lvlsiz ve uri alımı yapılmamış hesaplarla giriş yapın göreceksiniz neyse benden uyarması daha önceki konu kilitlenmiş tekrar gündeme getireyim dedim ben görevimi yaptım inceleme işi size kalmış konu kilitlenebilir teşekkürler ilgi için

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Lütfen Kullandığınız ( Reklam Çıkan ) tarayıcının adını yazın ve bir ekran görüntüsü paylaşın.

Az önce yeni bir hesap açarak , Chrome , Firefox , İnternet Explorer ve Opera ' dan ayrı ayrı giriş yaptım

Herhangi bir reklam çıkmadı.

Lütfen bir ekran görüntüsü alarak konuya ekleyiniz. Konuyu Resim ekleyene kadar açık bırakıyorum

Nasıl resim ekleyeceğinizi bilmiyorsanız ;

S.S.S. : Mesajıma Nasıl Resim Eklerim

Konusunu inceleyiniz

Keyifli Forumlar

7. Merhaba ,

Bahsettiğiniz reklam sanırım aşağıdaki resimde olan reklam penceresi oluyor.

Bu büyük olasılıkla oyunla ilgili yani bir yenilik gibi birşey fakat henüz tam olarak oturmamış gibi geldi bana. Orada reklam izleyince belki bir takım kazanımlar olacak fakat şu anda tam olarak sistem oturmadığı için aksamalar oluyor.

Ayrıntılı bilgi için support'a mesaj yollayınız.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.