Ana Sayfaya Gelen VİP İndirimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve imax_JR tarafından 16 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. imax_JR

imax_JR User

Merhaba;

Gemiyi ilk açtığım zamanlar vip 5.90 TL diye bilirim çıkıyordu ilk zamanlar.vip satın aldıktan sonra 1 ay kullandım vip'im çoktan bitti 2 hafta önce ama hala vip yerine %50 uridium indirimi gözüküyor.vip indirimi gelmesi için ne yapmam gerek?

Bazı arkadaşlarım gemiye 1 hafta girmeyince geliyor diyordu ancak denedim gelmedi.konu hakkında bilgisi olan yardım edebilirmi?

2. rifataslll

rifataslll User

Bu tamamen BigPoint'in yetkisine bırakılmış bir durum diye biliyorum. Bir hafta girip girmemekle alakası olduğunu sanmıyorum.

3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Bahsettiğiniz durum yeni hesap oluşturan kullanıcılarımız içindir. Sadece 1 kerelik satın alım işlemi yapılabilmektedir. Maalesef ki bir daha aynı fiyattan almanız almanız mümkün değildir.

İyi Forumlar.

4. smoonrise

smoonrise User

Bu konu çok büyük muammalar mevcut bazı hesaplarda kalıcı devam ediyor bu vip indirimi benim de tanıdıklarım var ama maalesef kanıt olsun diye veremem bilgilerini supporta :) vip indirimden sonra uri indirmi vermek güzel taktikmiş onuda her hesaba yapmıyorlar diye biliyorum direk 330 bn uri indirimli geldi ise yine şanslısın genelde 5 bn uriden başlayıp kademeli uri indirmi gelir son 330 bn uride kalır indirm ve hiçbir fırsat x3 x4 ile birleşmiyor uri indirmi eskiden izin veriyorlardı .
    Tekrar indirimli vip nasıl gelir bilmiyorum ama eskiden 1 hafta değilde daha uzun bir zaman girmeyinde 1 ay yada daha fazlası giriş yapmayınca geliyor diyorlardı .
    Benim hesabımda da direk 330 bn uri indirmi geldi almadım :) yerine vip olsa alırdım ama başka fırsatlar ile birleştirilmeyince zaten anlamı kalmıyor 330 bn uri kasmak o kadar zor değil malum güçler arttı gemilerin . Belki bir umut 330 bn uri indirimliyi çekince geri gelir ama kesin bilgim yok açıkcası ihtimalide az buluyorum oyun fırsat ve imkanları tanıtıyor gibi düşün hepsinden verip .