Ana Üsse Birden Fazla Aynı Kapıyı Yerleştirebilir Miyiz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Saldırı-Hattı tarafından 9 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şimdi ben lambda kapısını tamamladım ve atlamaya hazırladım. Bir tane daha tamamlıyacağım. Sonra onu da ana üsse yerleştirebilir miyim iki tane lambda portalı olur mu ana üstte. Önce diğerini bitir sonra diğerini yerleştirirsin zaten demeyin. Ard arda 5-6 tane yerleştirmek istiyorum. Neden lambda onun ödülü az da diyorsanız geliştirilmiş lf4 günü için yapacağım en az parçalı kapı bu.

2. oben

oben User

hayır aynı anda aynı cins tek kapı..

3. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Hayır, aynı kapıyı birden fazla inşa edemezsiniz. Öncelikle ana üsse yerleştirdiğiniz kapıyı bitirmeniz gerekmektedir.

İyi forumlar.

4. Kapı bittikten sonra yerleştirmekte ne var? çok zor birşey değil. Kapınızı bitirip bir sonraki lambdayı tekrar yerleştirin.

5. dostum diğerinin parçalarını tamamlayabilirsin ancak acamazsın kapıyı, diğer kapının bitirilmesi halinde arka sayfadaki kapı için haritaya yerleştir seçeneği görünür hale gelir

Son düzenlenen: 9 May 2019
    Manitu bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.