anahtar aldım gelmedi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☆_БΞSƮЩΞSƮ_☆ tarafından 5 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. anahtar aldım urim gitti anahtarlar gelmedi

05.08.2018 - 02:10[​IMG]Ekstra satın alındı: BK-100 (56)

1 defa patladım geldi
    deminde maden aktarayım dedim aynı şey oldu oyunun cıvkı çıktı artık serverlerda kapanır yakında

56 anahtar sonucunda lf4 gününde 1 lf4 1xl 3lf3 4 bo2 çıktı siz böle yapmaya devam edin oyuncu kalır zaten

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Ağustos 2018
  2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Aldığınız nesneler bazen geç gelebilir. Bu gibi durumları sorun olarak ilettik.

56 Kutuda 3 lf4 bulmanız tamamen sizin şansınıza bağlı bir durum. Ayrıca şu serverler kapanır muhabbetlerinden de vazgeçin artık.. Eğer 3 değilde 10 lf4 çıksaydı öve öve bitiremezdiniz belkide..

İyi forumlar.

3. Soyuz*

Soyuz* User

Aynı serverda 5 yıldır oynuyorum oyunuda yaklaşık 10 yıldır oynamaktayım.
    Edindiğim tecrübelere göre 55 anahtarda 1 lf4 bulmak iyidir kesinlikle kötü değildir.
    55 kutuda 2-3 lf4 bulmak çok ekstrem olur.
    Kutu açacaklara tavsiyem paröa parça açmak sağlıklı değil.
    150-200 kutu açtığınızda 4-5 lf4 bulacaksınız.
    Darkorbiti bu kader kısmet işlerinde en çok eleştiren kişilerdenim ancak lf4 gününde kutulardan eli boş döndüğümü hiç hatırlamıyorum.
    Son 2 havocunu 15 zetada çıkaran biri olatak söylüyorum bunu.

4. hortlatmış gibi olacağım ama 3 lf3 yazıyor orada