anahtarla ilgili bi el atın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *TURKcrazy*pvp tarafından 25 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. elimde 155 anahtar var hangi özel günde açsam hem apis parçası hem lf4 çıkarma olasılığım yüksek olur ve size uğurlu geldiğini düşündüğünüz haritaları söylerseniz sevinirim şanssızım da bu konuda biraz :D

2. Zeus günü apiste hatırı sayılır şekilde çıkıyor, LF4 içinde helix günü.. Seçmelisin :D

3. tüh keşke aynı güne koysalar zeus ile helix gününü :D apis için saldırıyım o zaman :D

4. Zeus günü elimde anahtar vardı 17 tane öylesine açtım 3 apis geldi.. Şansa mıdır bilmem ama umarım istediğini elde edersin :)

5. inş aminnn :) hangi haritalarda açıyosun genellikle sormadan geçmiyim :D

6. Öyle şurada aç burada aç şeylerine inanmıyorum. Öyle bir şey varsa da zaten her etkinlikte değişiyordur. Çünkü kodlu bi sistem bu ve sürekli kodlar buglara karşı değiştirilir :) Rastgele açıyorum :)

7. tavsiyen için teşekkürler önüme ne çıkarsa açıcam artık :)

FALLEN●ANGEL bunu beğendi.
  8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Açacağınız sandıklar şimdiden hayırlı olsun.İyi oyunlar.

Keyifli Forumlar.

9. Merhabalar,

Öncelikle güzel bir bayram günü geçirmenizi dilerim.Benim şanslı gördüğüm haritaya gelince 5-2 korsan haritası bana her zaman şanslı geldi.Sizinde şimdiden şansınız bol olsun.

İyi forumlar

LastShot12345 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.