Öneri Anahtarları ne yapmalıyım

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve akdumanv tarafından 21 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Anahtarları hangi gün açayım

1. Zeus günü

80,0%
  2. Lf4 günü

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Pro lazeri için sakla

20,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. akdumanv

akdumanv User

17 level 8pro full lf3 çar 8 irisim zetadan gelen anahtarları ne yapayım lf4 günü mü yoksa zeus günü mü değerlendirmek lazım yada pro lazeri için mi biriksinler dokunmayayımda

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Bence anahtarlarınızı biriktirin, Prometheus lazerleri yaparken kullanmanız daha iyi olur. Zeus ve Apis droitlerinizi indirim ve V.I.P varken uridium ile almanız daha iyi olabilir. Onun dışında hangi gün kutu açmanızı tavsiye edicek olsaydım kesinlikle Zeus kutusu ve X-2 haritalarında deneyin şansınızı benim totem yaptığım haritalardır :D .

İyi Forumlar

akdumanv bunu beğendi.
  3. lf4 lerını fulleyene kadar zeus gununde ac tabı o sıra apısınde acılır
    daha sonrasında pro lazerlerine ver anahtarları zeusuda kalan parçaları uriyle al

akdumanv bunu beğendi.
  4. lf4süz pro ypmak da zorlanırsın rinusk da zorlanacağın için anahtarı proyu ayırman mantıksız olur sana diyeceğim şu 700 anahtar biriktir....
    hepsini zeus gününde aç hiçbir zararın olmayacaktır sonradan olan bir pişmanlığında... zeus çıkana kadar devam et öyle zeus çıkana kadar hesabına gelen lf4ler senin için kârın olur... zeustan sonra da lf4leri fullemek için anahtar harcama proya sakla hades olsun karantina olsun çok rahat lf4 kazanıyorsun zaten karantina gir bol lf4leri hallediverirsin..... tabii bu uri ile veya nakit ile zeus almayacağın durum için geçerli tercih senin

OLD_Darko-92BİT ve akdumanv bunu beğendi.
  5. evvela anahtarlarını zeus gününde açarsan apisini tamamlarken bir çokta lf4e sahip olursun.ben öyle yaptım şuan 8iris 1 apis full havoc 9 pro ve full lf4üm.. zeusa gelince fazladan 2 slot için onca masraf yapma.. 4-5te scarp kas ve acocalpsy açarak tüm zeus bulmayı dene.. lf4lerinide ve apisini zeus gününde toparladıgın zaman ise anahtrarlarını pro için biriktir kenarda dursunlar öylece... bol bol rinuks kasıp prolara yoğunlaş :) fazladan 2 slot için zeusa direk yönelmek yanlış bence dediğim yolu izlersen çok çabuk gelişçeğini görceksin. ben bu yolu deniyorum

akdumanv bunu beğendi.
  6. akdumanv

akdumanv User

700 anahtarı biriktisem bile oyunda 700 anahtar açacak kadar zaman geçiremiyorum günlük ama anladığım kadarıyla sizde zeus günü diyorsunuz öncelik için

7. Ve kısa bi not, anahtarını lf4 gününde açarsan ziyan etmiş olursun. çünkü zeus günü fakat bol bol apis parcası ve lf4 veriyor zeus parcası az veriyor, dediğim yolu seyretmelisin bence

akdumanv bunu beğendi.
  8. aynen zeus gününde değerlendir lf4günü bana göre çöptür...
    ayrıca bulursun vakit bence sıkıntı olmaz maksimum 3 saate hepsini bitirirsin hem 450yi açtın diyelim... zeus çıktı devam etmeyeceksin zaten... 1-2 saatede halledebilirsin sabit bir haritada aç ben hep 1-8 veya 4-2 de açtım kutularımı... arkaplan hoşuma gittiği için yoksa harita önemsiz her haritada her şey var zaten sabit koordinatlarda sırasyıla sabit şeylerç ıkıyor zaten 600 700 tane birden toplayınca bunu sende farkedersiin
    karantinadan ve hadesten seri lf4 kasabilrisin karantina girmen daha mantıklı olur hadestense ama bilgin ola

OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  9. akdumanv

akdumanv User

Konu kilitlenebilir teşekkürler arkadaşlara

10. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Rica ederiz, konu talebiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.