Anahtarların kullanımı

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve TheTürkishPower52 tarafından 26 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Şimdi arkadaşlar bende irisler var. 10-15 tane lf4 var. apis Zeus falan nedir ne değildir hiç bilmiyorum. prometheus için gerekliymiş anahtar ama onu alana kadar çok yolum var gibi anladım.
    13-14 arge var şuan ben bu anahtarları ne yapayım ? Zeta kapısını sürekli bitirmemi söylediler onuda bu süre zarfında yaptığımı hesaba katarak söylerseniz yolumu çok iyi olur.

Birde sarı kutu günü - Zeus günü gibi günler varmış bunların önemi nedir hangisi daha önemli benim şuan ki halim için.

2. Anahtarlarla cuma günleri (bugün de var) zeus gününde sarı kutuları topla. Apis ve Zeus droidi bence prometheus lazerinden daha öncelikli. Apis ve Zeus uri ile tamamlanacak düzeye geldiğinde uri ile al. Ardından kappa kapısı yap ve herkül tasarımını tamamla. Sonra zetaya ya da hadese geri dönüp prometheus için anahtar kas.

TheTürkishPower52 bunu beğendi.
  3. @danze_macabre
    1-peki kutuları x-3 de açmakla x-5 de açmak gibi, yani haritadan haritaya ödülü artıyor mu ?
    2-Ve apis ve Zeus tek bir droid mi yani hangisi daha iyi yoksa yarısını apis yarısını Zeus mu yapmalıyım ?
    3-Bu apis ve Zeus un tamamlanacak düzeyini nasıl anlayabilirim ?
    4-Birde irislerden farkı nedir bu droidlerin ?

4. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

yılmazcan47 arkadaşımızın daha önce açtığı konudan destek alabilirsiniz. Konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Aklınıza takılan bir soru olması durumunda burdan sorularınıza devam edebiliriz. Benim tavsiyem Önce 17. seviyeye kadar boyle biriktirerek gidin sonrasında sınırlar dahilinde adlı gorev serisine başlayın ki bu gorev serisi 10 adet Prometheus lazer topu vermektedır ve gorevlerı yaparkende 2-3 tane fazladan lazer topu bırlestırme fırsatı bulabilirsiniz.
    Ödüller her yerde aynıdır. Totem gibi düşünebilirsiniz

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Aralık 2019
  5. @-=ODIN=- efendim ilgili konuyu okuyorum fakat link den ulaşabilirsiniz diyor fakat linke gidemiyorum bende mi bir problem var acaba ? çünkü bilgi eksik kalıyor okurken. ilginiz için teşekkür ederim.

6. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Ben tıkladığımda herhangı bır sorun göremedım link kısmını tazeledim mesajımda lütfen tekrar denermisiniz.

İyi forumlar.

7. Mesela metinde '' Sonrasında LİNK ! ı keşfetmenizi ve geliştirmenizi bu sayede sevkiyatlarda daha fazla ve hızlı kredi kasabilmenizi sağlar (Gelişim aşamasında iken kredi tüketir) '' gibi bir yer var. buradaki LİNK i kısmına tıklayamıyorum. Dolayısıyla keşfedeceğim yeri anlayamadım.

@-=ODIN=- Ekran görüntüsü atmak isterdim fakat yasak galiba.

8. SS atmak serbest.

Tarayıcınızdaki bir eklenti linki engelliyor olabilir.

9. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Üyelerin mesajlarında link paylaşması yasak. Bu nedenle bahsetmiş olduğunuz yazıları görmektesiniz. Dilerseniz buradan bütün SSS ve rehber konulara ulaşabilirsiniz.

Ayrıca forum içerisinde mesajınıza gömülü bir halde görsel paylaşımı yapabilirsiniz. Bu yasak değildir.

İyi forumlar.