Destek Anasayfa açılmıyor ve bağlantı sorunları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Komser_Korkut tarafından 23 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. anasayfa sabah 7 den beri ağır bir şekilde hareket ediyor her bir harekette 1 dk bekliyorum bazen daha fazla aegısı cıkartıp goliyi dizmem tam 1.5 saatimi aldı oyuna girebiliyorum oynuyorum ama anasayfa tamamen çökmüş durumda çerezleri silip tekrar giriş yapayım dedım verdıgı hata bu

[400,"Exception","w7NM4OA8TyO5kh1huAS8supXuCzeLqoV5v99YL0OeaSrmLVpANW_PU-jftl-1PFzayCkcvvDMhz42ZMQljjkUePIvlI238GDnFDVBPzY3Z84lluXOgWW7Hct5vZWEK9fwPiyTmS-glr-AMYxTawGZ1wn-I3rsGD3WHeeBFyLhhq_ANyP8mTLYGVdD357HPg9-A3kKuQ_gpW4AhfNTzSj5tuiE6LRpRzfWFI4fAHMNRC7x4p3dyDZ8Ek5zQAoPUWLTWETXewhSR-URGkuqLt3mUN4SNEi4wZasd9qEbxPc0BctH0hLPkS_v6rlcSs3qtoJ43bl-j7LUSYN75cFBA1-AtTm2TM0FY8louGKbb9pJvIR58F_wSRP6RCiK8dNr1hb4H961AmMFystK7uP3z4JrILeFNMlK6xXcoIu6va3pNjcWXTO3vM2vCK5LpAnkRRLaL6VBGeegAE-fv8tvc17jNYXoJqyhPlF-qrFe64ZGtNryAq8m1DSkPoNUd1nXIeheRZQ4FW4HSNlz8uXPI_EG_eznYz8Ervnk_8HTInyLFhvtsE0QvpU0351mk-oa7jBmARskLcDhz_IPnvz8GZYNLV3TXKFKfazOJIyQFBsNysDpco1g0fuLPgGd0EIOdM_QxIBYbPfEAXf7GZAtQa5HSkS6RAwXf9fudw80aQXcYrGg7vvSEB4DteXuBhE4uzKQO7P8krC7YEGJZifKJlRXvgRTqKI0Ff23THjiN5dPxqSO9Nv9kFGFfrjFM1Hy1-eSfM68xtQFqM5kOAK9XJxwtSEE3S4ft9vANqiN47YDJfVQiJJJEnzApxzYruLIwVFF7oeevKI05t_Wxty0s9JamgEgN1AQsak9IrIDia6HKuJtBXHZYE-lo9qWQGFm7h1KtF7ZO-Z5KOpQmWI8uWAcuJvcPrjWU0mveEmfx5V-L_1jasdaK57UtiOC9fL2NydboHxsoUV5vwlNhLRVLgCkktjJxWALDdeHJZvV44DRXY2scneDP6XU5u4CozScjLpBoJ7cfdxnChoJyUHqRFgBQR_rApQR4x3-gQCKiHbMWcCNDEAQ5D4Mdenad9_H9z7IbYDbvU99cgVnO6IR2glCYQv9Eny8sMe7l1g4XELGQmuJauZKfi3bzJA-Qu2zETfI4B7FW9VrlaSiUt29Bym6_oniXL6QcRJ_ghdPEsR7YJD6YIAKDvsl1lRDwmHhjdnG2cBik1GAtRZ5rmsqmlfHATB4t7n4N9jCCJsPj0E-Xpt8PVlu4tgBWbgHdkKWUsRQ6j3PWuOc0vVjVeazNNJjvnvAlOHIahe5BjVxV7E3l4pzxWykbX7JiL-pp-hy4oQE6E7rriJ5l_p_IlUurX5ypEhuZUnY7PdQxbfeO3UWu3PY91PmFQ0e0y4HAIrpkylbm2cmErJdk"]

bu hata giriş yapa tıkladıgımda yaklasık bi 3 dk bağlanıyor die bekliyorum sonra bu hata arkaplanı beyaz sayfa içinde çıkıyor facede darkorbit sayfasındada bu tür sorunlarla karsılasıp yorum yapan bir çok kişi gördüm hala yani sorun sadece benden kaynaklı değil raidde klandakilere sordum aynı sorun onlardada var. demaner i iptal edin oyuna reset çekin sizdn etkinlik istemiyoruz bize sadece bağlantı sorunu ve izdiham cıkarmıcak bir oyun sunun yeter etkinlikler sizde kalsın.

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,
    • Lütfen tarayıcınızı güncelleyin.
    • Flash playerınızı güncelleyin.
    • Çerezlerinizi temizleyin.
    Keyifli Forumlar

3. skayra1

skayra1 User

kardeş bendde aynı şeyler geliyordu sabah 9 dan bu saate kadardır deniyrum. guncelleme falan gfilan hiç bise yok .Sitede sorun var gibi geldi bana. Suan ana sayfaya giris yapabildim fakat gemiye baglanmak istedigimde sayfa öylesine gidiyorum diyor fakat oyle kalıyor. Yokdsa darkorbit cöküyormu nedir ?

4. sildim hepsini aynı sorun devam ediyor ya zaten sorun sadece bende değil herkesde

5. zorask

zorask User

Oyunda son 1 haftadır sıkıntılar oluyor ara ara anasayfaya erisim yavaslıyor yada tamamen kopuyor

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Farklı tarayıcılardan açmayı deneyiniz mevcut olan ve pc açılınca çalışan arka plan programları ve antivirüs programını kapatarak deneyiniz.

7. nefes modum sorun genel. şahsi degil. yukarıya bildirmenız mumkün degilmi acaba. vınn kullanıyorum giremiyorum oyuna. telefonumda da avea kart takılı telefonu modem yapıp giriyorum. ama turkcell vınndan giremiyorum. darkorbit harici tüm sitelere girebiliyorum. sorun darkorbitte oyuncularda degil. iyi akşamlar kolay gelsin.

8. Mod arkadaşlar oyun DDoS Saldırısı alıyor boş yere tarayıcı değiştirin çerezleri temizleyin demeniz ne kadar mantıklı ??

9. Arada sırada oyun tamamen gidiyor, yaklaşık 30 saniye sonra geliyor.Sadece bende olan bir şey değil bu bana çerezleri temizleyin gibi şeyler söylemeyin.Genel bir problem bu.Bunu yukarıya bildirebilir misiniz Modum?

10. Merhaba ,

Yaşanan sıkıntılar sisteme yapılan DDos saldırılarından dolayı yaşanmaktadır. Teknik ekip yaşanan sıkıntıların farkında fakat sisteme yapılan saldırıları engellemeye çalışmaktadır.

DDoS Saldırısı Hakkında Bilgi kısmını inceleyebilirsiniz.

Sabırlı olmaya çalışalım arkadaşlar.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.