Anasayfa düşmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hannibal-[NO] tarafından 20 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Anasayfa halen düşüyor biz düzeltemediler gitti kapı yaparken çok sıkıntı oluyor

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Belirtilen sorunun düzeltilmiş olması gerekiyor. Kapı yaparken yarattığı sıkıntıyı pek anlayamasam da sorun tekrardan raporlanmıştır.

İyi Forumlar.

3. anasayfadan çıkış yapma sorunu düzelmedi halan devam ediyor her 7-ile 10 dk arasında sürekli anasaydan atıyor oyun hem istemci hem choreme

4. Hayır düzeltilmedi.

5. 2 haftadır aynı :)

2021 den önce düzeltmeyecekler sanırım ;)

6. kapı yaparken konfi çeşitleri deniyorum gemi degiştiriyorum sayın mod arkadaş 5 dk da bir düşüyor anasayfa ve indirmelide oynuyorum oyunu zannımca aynı darkorbiti oynamıyoruz kapıda ebedi kapı merak ediyorsan oldumu güzel kardeşim

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

2021 yakın bir süreç aslında :) .
    Yaşanan sorun adına belirttiğim gibi yapabilceğimiz bir şey bulunmuyor. Dilerseniz konunuzun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

polatalemdar311 bunu beğendi.