Bug / Oyun hatasi Anasayfa Ekranı Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cяαzψ•usκudαяlı tarafından 9 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG] Oyunda Son 2 haftadır yaşadığım bir olay bu. Tek çözümü bu sorun oluştuktan sonra 10 dakika bekleyip modeme reset atıp tekrar girmek. Buda uzun sürüyor tabi. Nerden baksan 15 dakika kayıp yaşıyorum her böyle oluşunda. Günde 10 kere tekrarlanıyor en az. Düşünün 2 saat oyunu mu oynayacağım bu sorunlamı uğraşacağım. Çerez merez hikaye hepsi. Oyunun güncelleştirilmesi gerekiyor artık. Oluru yok bunun. YETER!

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  2. Bendede genelde oluyor ama kısa sürüyor.

3. Merhaba ,

Daha çok anlık veri akışında yaşanan aksamalar sonucunda oluyor diye tahmin ettiğim bir durum. Bir süre bekleyip tekrar denediğiniz zaman düzelecektir. En azından bende aynı durum olunca bir süre sonra denediğimde düzelmiş oluyor.

İyi forumlar.

4. SORRYAGA

SORRYAGA User

Demek sorun bende değilmiş sevindim:DBen tarayıcının sağ üstüne geçmişi temizleme aracını koydum.Bu durum olunca önce onunla temizliyorum.Sonra tarayıcıyı kapatıp AppData>temp klasörünü temizliyorum.Oyuna tekrargiriyorum.

5. Merhaba ,

Daha önceden dediğim gibi bölgesel v.b. şekilde internet bağlantılarında hız düşmesi gibi durumlarda olabiliyor. Hata olarak görebildiğim kadarı ile zaman aşımına uğradığı için bu şekilde oluyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.