Anasayfa İndirim Kullanımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve andermo83 tarafından 9 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. andermo83

andermo83 User

İyi Günler Herkese Hayırlı Forumlar...
    Anasayfada Çıkan Uridium İndirimi 5>15>30>75>150 Bunları Aldım Ben Mobil Ödeme Şeklinde,
    Şimdi Sorum Şu Şuan İndirim Sırası 330.000 Uridium a Geldi Ama Ödeme Kısmında Mobil Ödeme Gözükmüyor, Ve Ben Bu İndirimden x3 Zamanı Yararlanmak İstiyorum Fakat Bunu Nasıl Yapacağım, Kredi Kartı Yok, Banka Havalesi Olduğunda Da O An Gelmediği İçin x3 Ü Kaçırmış Olurum...
    Lütfen Bilgisi Olan Birinden Tavsiyelerinizi Bekliyorum Hayırlı Oyunlar Şimdiden Teşekkürler...

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sms ödemelerinde limit olduğundan dolayı alım yapamıyorsunuz E-pin alarak x3 te yararlanabilirsiniz
    E-pin alımı için konuyu buradan inceleyebilirsiniz

Bu konuda E-pın için inceleyiniz.

Son düzenlenen: 9 Ekim 2014
  3. andermo83

andermo83 User

peki şimdi modum bir sorum olacak 120 tl yazıyor indirim ile beraber ben şimdi baktım 105tl lik e-pin var 105tl lik e pin alsam 1 de 10 tl bir de 5 tl epin o fiyat toplamı 120 epin ediyor yine o pakete sahip olabiliyormuyum bunu öğrenmek istedim cevabın için şimdiden tşk ederim

4. Merhaba ,

Bildiğim kadarı ile o şekilde oluyor fakat support yada e-pin'i aldığınız yere sorup en net bilgiyi alabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. AMAZON16

AMAZON16 User

arkadaşlar bu uridium indirimi nedir nasıl yararlanıcaz anlamadım tam olarak herkes yararlanabiliyor mu yararlanabiliyorsa x3 de paypal geçerli oluyor mu bilgi lütfen ?

6. StorMHawsK

StorMHawsK User

Hafta sonu pazar akşamları saat 20:00 21:00 arasında x.3 oluyor. Bu aradaki fırsattan her oyuncu yararlanabilmektedir.
    Örn; Kredi kartı ile 5-bin uridium cektigin zaman sana 15-bin uridium olarak yükleme yapılacaktır.

7. AMAZON16

AMAZON16 User

he x3 e indirim mi diyosunuz siz şimdi anlaşıldı :D

8. StorMHawsK

StorMHawsK User

X3 İndirim değil. Şöyle ;Pazar akşamları ''Dark orbit'' bizlere imkan sağlıyor, 5000 bin uri. alıcağın yere benden de ''5000''.3'' hediye
    Aldığın Uridium'u 3 ile çarpacaksın.

9. Merhaba ,

Oyuna giriş yaptığınızda açılan pencereleri dikkatli okuyunuz. VIP yada çeşitli uridium ( 5 - 30 , 75 v.b ) paketleri çıkabilir. O pencere üzerinden almaya giderseniz indirimli olarak alırsınız. Normal olarak Uridium kısmından giderseniz normal fiyat olacaktır.

İyi forumlar.

10. AMAZON16

AMAZON16 User

ya tamam işte siz şu pazar akşamları saat 8ile 9 arasında ki x3 ü demiyonuz mu o indirim değil ki indirim dediğin %5 olur %10 olur x3 farklı bişey aldığının 3 katı sana yanlışmıyım modum yoksa bilmediğim bi indirim mi var ?

11. Merhaba ,

Önceki mesajımda yazdım. :) Oyuna giriş yaptığınızda pencereler açılıyordur. Onları dikkatli inceleyin. Belki VIP yada çeşitli uridium paketleri olabilir.

x3 indirim değildir katlayıcıdır. Yani alınan uridium 3 katı olarak gelir.

İyi forumlar.

12. andermo83

andermo83 User

tşk modum o halde support ile itibarata geçeyim kesin bilgi alayım kitlenmesi uygundur
    h.forumlar..

13. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz.

Ayrıca önceki mesajımda dediğim gibi e-pin alacağınız yerin destek birimine de sorabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.