ANASAYFA İNDİRİM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 20 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Anasayfada çıkan bu indirimden bir kez yararlanabiliyoruz Sonra yeni bir kampanya geliyor

Merak ettiğim konu tek seferde birden fazla alınabiliyormu?

2. Merhaba ,

Sepete ekleyip alabilirsiniz fakat 1 tanesi indirimli fiyattan diğerleri normal fiyattan gelir. Çünkü indirim tek alımlık olduğu için sepete çoklu eklemelerde hepsi aynı indirime dahil olmayacaktır.

İyi forumlar.

3. Diğerleri normal fiyattan dediniz fakat ;

%33 indirim 150 bin uridium 60 tl Sepete bakarsanız 4 tane ekledim her biri 60 tl yani aynı fiyat

4. kaansakal

kaansakal User

Merhabalar ben bana gelen %50 indirimi kullanıp 180 TL ye 2 adet 330.000 uridium aldım arkadaşım da 4 adet 75bin uridium almıştı.Alabildiğiniz kadar alın :)

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  5. Merhaba ,

Normal olarak ben düz mantık ile cevap verdim. Bu tür indirimler hakkında ayrıntılı bilgi gelmiyor. Bu durum normal mi yoksa bir açık mı bilemiyorum fakat araştırıp bilgi almaya çalışacağım.

İyi forumlar.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  6. şimdi bu urileri çekersiniz sonra bi sorun olur geminizi bug yaptınız diye kapatırlar riske girmeyin derim :D

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sepete eklenen kadar alınabilmekteymiş elde ettiğimiz bilgilere göre.Ancak kesinlik veremiyoruz maalesef.

İyi forumlar

8. Öncedende aldığımdan biliyorum Bi daha sormak istedim Bir indirimden sadece birkez yararlanabilirsin Tek seferde sepete koyduğun kadar indirimden yararlanırsın Sonra bu indirimden yararlandıktan sonra anasayfadaki nidrim başka birşey ile değişiyor

9. kaansakal

kaansakal User

Bu indirimler alım gücünüz ile orantılı olarak değişiyor.Örneğin bir kez 330bin uridium aldınız yaklaşık bir ay sonra 330bin uri indirime girer veya 1 kez 75k uri aldınız 1 ay sonra 75k uri indirimli oluyor bu yüzden hiç uri çekmemiş üyelere sadece 1 ay vip indirime giriyor :)

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.