ANASAYFA VE OYUN

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 13 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Anasayfa ve oyun açılmıyor jack port a giremicem :( off

Oyuna girdim iş işten geçti ama oyunda jackport penceresi yok turum başladı ve giremediğimden elendim büyük ihtimalle jack portta haksızlık var

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Temmuz 2014
  2. Yeni mi anladın :confused: Zaten JPA'da hep haksızlık vardı o_O

3. Lanet olsun yapacağınız turnuvaya lanet olsun Suporttada yazdım bakam o ne dicek

4. Öncelikle sakin ol bence.

5. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Oyun ile şuana kadar bir sıkıntı olmadı tarayıcınızla alakalı bır sorun olmuş olabılır
    net geçmişi çerezleri temizleyınız düzenlı olarak modm reset atın sorun çözülmüş olacaktır

Keyıflı forumlar

6. Modum kimse giremedi chat tede herkes konuşup duruyor nasıl haberiniz olmaz

Supporta

> Bugün yapılacak jackport turnuvasına jayıt yaptım Ama turnuva saati geldi ve 6 dk boyunca anasayfa ve oyunla iletişimiz koptu Bu durum herkeste oldu ve sorun düzelip girdiğimde oyun ekranındaki jackport penceresinin olmadığını farketim Yaa giremediğimden elendim yada jackport iptal edildi Bu jackportta hata oldu ve haksızlıklar yaşandı Bu durumdan haberiniz olsun

Bunu yazdım

Cevap

Selam ,

Lütfen aşağdaki linki tıklayın ve dikkatlice okuyun:

https://board-tr.darkorbit.com//threads/jackpot-arena-s-s-s.974/

Saygılarımla,

Alkilic

Bigpoint GmbH

Support yazılanların hiçbirini okumuyor Rütbe dedikmi Rütbelerle ilgili ss atıyolar hemen Jackport dedikmi bunu yapıyorlar Uridium dedikmi başka bi ss atıyolar Hatadan bahsediyoruz aldığımız cevaba bakın

7. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konunuz hakında forum uzerınden bişey yapamıyoruz gereklı cevabı support admınlerımız vermıştır

Keyıflı forumlar

8. benim de magduriyetim var ben de maalesef 3. tura geçemedim tüm tsdeki arkadaşların da oyunu çöktü oyuna girdiğimde elenmiştim

9. Almam gereken cevabı aldığımı düşünüyormusunuz? Oyuna giremedik turnuvaya katılamadık dedim Bana jackpot un ne olduğu hakkında s.s attılar

10. Bizim TS de bulunan herkeste aynı sorun yaşandı ve Jackpot Arenaya 3. tura katılamadan elendik, yazık ediyorlar o kadar emeğe, ..::AYIPTIR AYIP::..

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sorunu gerekli yerlere ileteceğim.

Konu kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.