Anasayfa

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve warewolf_38 tarafından 11 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. anasayfadaki hangar açıkartırma ve tüm butonların resimleri gelmiyor java çalışmıyor galiba pilotlar sıralamasından klanlar sıralamasınada geçemiyorum ne yapabilirim

2. Merhaba ,

Şu anda arka sayfada bir çok yere girdim hiç bir sorun yaşamadım. Resimler geliyor her hangi bir hata vermiyor. Sizin internet bağlantısı , tarayıcı v.b. sebeplerden dolayı olabilir.

Ayrıca hangi server'da bu sorunları yaşıyor sunuz ?

İyi forumlar.

3. tr2 serveri. zaten hata anasayfada değil internettende değilde dediğim gbi java gibi bir eklentiden kaynaklı yandex kullanıyorum

4. Merhaba ,

Eğer bilgisayarınızdaki JAVA güncel değilse Buradan indirip güncelleyin.

İyi forumlar.

5. güncelledim fakat düzelmedi yine

6. Merhaba ,

Bilgisayarınızda DNS ayarı kullanıyorsanız değiştirin ya da iptal edip daha sonra tekrar deneyiniz.

İyi forumlar.

7. i.klaket

i.klaket User

dün aynı sorun geliştirme indirimi sırasında tr3 te vardı yarım saati boşa gitti geliştirme indiriminin

8. Merhaba ,

Dün bir kaç server'da deneme yaptım yani girdim sayfalar arasında gezdim fakat bir sorunla karşılaşmadım. Sıkıntının neden olduğunu bilemiyoruz.

İyi forumlar.

9. yine olmadı böyle deneye deneye mi bulacaz :(

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Uzaktan sorununuzu çözemiyoruz.Eğer bilgisayarınızda özel dosyalarınız bulunmuyorsa ya da depolayabileceğiniz farklı bir nokta varsa formatı atmanızı öneririm.Bilgisayarınızı bir bilgisayarcıyada götürebilirsiniz.Yardım etmek isterdim fakat inanın benimde kıyamet smodumuzun dediklerinden başka birşey gelmiyor aklıma.

Keyifli forumlar

11. Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun?

12. konunun kilitlenmesi uygundur

13. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.