Anasayfada cephanede indirim var mı yok mu ?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by KATALONYA, Mar 26, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. KATALONYA

KATALONYA User

Uzun zamandır bir cephane indirimi göremiyorum en son uzuun bir zaman önce rsbye gelmişti şuanda indirim işareti var ama indirimde malzeme yok ?

2. Benim gördüğüm kadarıyla CC-D cephanesine bir indirim mevcut.15 uridium'dan 3.75 uridiuma indirilmiş.9-10 gün sürecek herhalde bu indirim (%45 indirimden 8.25 e indirilmiş düzeltiyorum vip+indirim ile 3.75 oluyor)

Last edited: Mar 26, 2019
  3. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Şu anda Atakentlistyla'ın da dediği gibi CC-D cephanesi indirimdedir. Şu an için bizlere ulaşan başka bir cephane indirimi yoktur. Darkorbit E-Bülten'e kayıt olarak veya forumu takip ederek gelecek indirimlerden haberdar olabilirsiniz.

İyi forumlar.

KATALONYA likes this.
  4. KATALONYA

KATALONYA User

pahalı geldi bana sanki biraz :D vip+ indirimim var tane başı 3.75 bilemedim. neyse teşekkürler konu kilitlenebilir.

5. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Unutmayın ki bu lazer cephanesi NPC'lere 6 kat, oyunculara ise 4 kat hasar vermektedir. Epey yararlı bir lazer cephanesi.

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Last edited by moderator: Mar 26, 2019
Thread Status:
Not open for further replies.