Anasayfa'daki İndirim Paketi ve Birkaç Soru

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WooDyWooDPeCKeR tarafından 16 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle;
    1. Sorum şu, anasayfamda oyuna ilk girişte su kadar tl ye su kadar uri çekebilirsiniz gibisinden bişey çıkıyor. Bunu x3 zamanı kullanabiliyormuyum. Forumda araştırdım fakat bulamadım.

2. Sorum, Mobil ödemenin limitini arttırmayı BP düşünmüyormu neden 70 TL civarlarında sınırlı. BP Türkiyedeki vodafone,turkcell,avea ile bunu görüşüp mobil ödemenin limitini arttırabilir. Vodafone için söylüyorum aylık 150 TL sınır var fakat ben 150TL lik alışverişi x3 zamanı kullanamıyorum tek seferde. Böyle oluncada zarara giriyorum. Diyeceksiniz ki kredi kartı kullanın. En azından BP mobil yöntem ile alınan ücreti biraz arttırabilir. 70 TL çok komik bir rakam koca şirket için.

3. Sorum, Chat ile alakalı ben gereksiz yere oto ban yediğim zaman supporta mesaj atıyorum fakat supportun yoğunluğundan dolayı 2 saat ban süresi doluyor support ondan sonra bana geriş dönüş yapmış oluyor bu şekilde oluncada. Ben 2 saat gereksiz yere chatten uzak kalıyorum. Bunu değiştirmek, geliştirmek için düşünülen birşey var mıdır.

4. Sorum, Keyifler nasıl :)

2. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

1- Sorunun cevabı : Evet sorunsuz olarak x3 te bu indirimden faydalanırsınız
    2- Sorunun cevabı : bu konu hakkında "Güncelleme ve Fikir havuzu " adlı bölüme konu açmanız gerekir
    3- Sorunun cevabı : chat banına maalesef şu an için tek çare supporttur yoğunluk olduğundan cevap geç gelebiliyor eğer bu konu hakkında bir öneriniz varsa uygun bölüme konu açmanız gerekmektedir

iyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.