Anasayfadaki İndirimler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SiMSeK53TR tarafından 8 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SiMSeK53TR

SiMSeK53TR User

Anasayfadaki indirimle kazançlı saatlerde katlanmıyorsa halen anasayfamızda indirim diye niye çıkıyorlar?

Bu şekilde bu uridiumları bize indirimli satmış olmuyorsunuz ki!

Mesela örnek veriyorum normal şartlarda 330.000 uridium 269 Tl satılıyor. Bunu anasayfadaki indirimle kimi zaman %33 veya %50 oranındaki indirimlerle dahada uyguna alabiliyorduk. %50 indirimli aldığımızı düşünürsek 135 Tl ile 330 bin uridiumu alabiliyoruz.

Şimdi x3 ve x4 saatlerinde de katlanmadığına göre ona 135 lira verip sadece 330.000 uridium alacağımıza x4 saatinde 269 Tl verip 1.320.000 uridium almak daha mantıklı değilmi?

%50 indirimle 2 tane almış olsak bile 269 Tl yaparken x4 de normal olarak aldiğımızda iki kat daha fazla uridium alabiliyoruz. Ayrıca yanında oil ve başka başka paketlerden de faydalanabiliyoruz.

Sorarım size anasayfada çıkan uridium kampanyası artık indirimlimi oluyor? X4 kazançlı saatlerde normal yoldan uridium almak daha avantajlı olmuyormu?

Son düzenlenen: 8 Nisan 2018
  2. oyuna 269 tl yatırmak delilik hocam arabanın deposunu fullerim o parayla bence şu oyuna para yatırmaktan vazgeçip emek kasın , bu paracı oyuna para kaptırmak yaklaşık 2 yıldır para felan yatırmıyorum kazanmasınlar bunlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Nisan 2018
  3. SiMSeK53TR

SiMSeK53TR User

Ayrıca ilk alımdan sonra sirasıyla 330.000 uridiuma kadar kampanyalar çıkıyordu. 330.000 uridiumu alıncada bu kampanyalar anasayfamıza artık gelmiyordu. Yani ilk alımdan sonra zaten bundan yararlanamıyorken x3 ve x4 de bunu niye katlayamadığımıza anlam veremiyorum.

Gercekten oyunda bu kadar bot ve bug mevcutken bu tarz alışverişlerde bulunmakta akıllı insanın yapacağı birşey değil. Üstelik oyun eskisi gibide kalabalık olmadığından eski tadından eser yok. Buna rağmen fiyat artışıda yapılıyor. Oyun yönetimi kendi aleyhine kararlar alıyor.

Uridiumu bu kadar yüksek fiyata belirli oyunculara satmak yerine fiyatını düşürüp her tür insanın alabileceği bir fiyata getirseler şuanda olduğundan daha çok gelir elde ederler.

4. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Lütfen yazdıklarınıza dikkat edin. Bir şeyin kötü olduğunu belirtmek için kötü kelimeler kullanmanıza gerek yok.

Bu konu ile ilgili ekibe bildiri yapacağım. Satış sisteminde karışıklık yarattığı apaçık ortada.

İyi Forumlar.

5. cinnahhh

cinnahhh User

Support ekibinin hiç bir konuda yardım etmediğini gördüğüm günden beri tek kuruş yatırmama kararı aldım bende fazla kalknları satarken envanterimdeki kalkan kayboldu 16 seviye yardımcı olurmusunuz diyorum diyor ki sen satmışsın olamayız iyide ben ona indirim çekmişim vip çekmişim 70kya geliştirmişim okadar emekle kasmışım sizden yardım istiyorum delimiyim ki satayım bir ton emek verdiğime adam illa yok diyor :D halbuki haberi yok ben o hesaba 400tl yatırmışım yani paralı müşteriyim sen bana böyle cevap veririsen ben bir daha para yatırırmıyım ben hiç memnun değilim dipnot bunun gibi 7 kere olumsuz cevap aldım haklı olduğum konular da burnumdan geldi ve arkadaşımın 5k urisi gelmedi diye 500k uridium vermişler :D ben oyunda kaç kere 75k çektim o çarı fullemek için adam bana kendi kalkanımı vermiyor sanki bedava kazandığım birşeyi istiyormuşum gibi kısaca DOSTUM HAKLISIN SONUNA KADAR.

•Unforgiven• bunu beğendi.
  6. Ben ifadelerimi kullanırken herhangi bir hakaret içeren kelime veya cümle kullandığımı düşünmüyorum.Bence siz gerçekten bu doğru ve haklı olduğunu düşündüğüm ve birçok oyuncununda haklı olduğunu düşüneceği bu eleştirimi yediremediğiniz için alınganlık ediyorsunuz ama gerçek bu. Bu oyuna para yatırmak kerizliktir demiyeyim enayilik veya saflık diyeyim bunlar hakaret içeren kelimeler değildir (lügatiniz ne kadar fesat ve dar olduğunu anladım.Bu kelimeyi size hakaret olarak algılıyorsunuz.Dil bilgisi eğitimi önemini şimdi daha iyi anlıyorum.Bir eğitim almanızı tavsiye ederim.) Bu oyunu bu hale getiren sizin ekibinizin paragözlülüğüdür,umarım iletirsiniz bu haklı eleştirimi alınganlık etmeden.

7. Maalesef durum bu göründüğü gibi hepimiz neyin ne olduğunu görüyoruz çok şükür enayi yerine konduğumuzunda farkındayız bizde önlemimizi alıp ne kadar para kazandırmassak kardır diye düşünüyorum:cool::D Para bp nin ilacı hocam oyuncunun görüşleri ve oyunun oynanıp oynanmama sayısı kesinlikle önemli değil bunlar için

8. SiMSeK53TR

SiMSeK53TR User

Gerçekten bunu yaparsanız çok iyi olur. Eğer eskisi gibi x3 x4 saatlerinde katlanacak ise iyi olur ama katlanmıcaksa daha da kampanya, indirim gibi durmasının bir anlamı yok.

Anasayfamızda 330.000 uridium %50 indirimli olsa 135 Tl ye 330.000 alabiliyoruz ama Helix 4 katı kazançlı saatte normal yoldan 150.000 uridium bile alsak 135 tl ye 600.000 uridium elde edebiliyoruz.

Benim fikrimi sorarsanız ilk alımdan itibaren bir daha bu kampanya gelmediğinden x3 ve x4 saatlerinde kesinlikle katlanmalı. En iyi ihtimalle alım limitini 15 yerine 3 5 de yapabilirsiniz. Bu şekilde indirimden yine faydalanmış olunur.

OĞUZKHAN bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.