Anasayfadaki mesaj

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .-ProzeN-. tarafından 6 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bugün oyunun ana sayfasında bi yazı çıktı hezarfen tasarımı yenilenmiş yazıyodu okurken yanlışıkla kapattım sonra merak ettim oyuan girdim çıktım ne yaptıyam mesaj bi daha gözükmedi modların bilgisi varmı acaba bu konuda ? ( Bu arada hezarfenin yeni görnüşü mükemmel hezarfeni olanlar çok şanslı ;)

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Hazarfen gemi tasarımını yenilediler onu bilgilendirmek amaçlı duyuru yapıldı.

Keyifli Forumlar

3. yeni halinin fotoğrafını atabilirmisiniz buraya :)

4. Merhaba ,

En son yapılan güncelleme ile oyundaki görünümü böyledir.

İyi forumlar.

5. peki sayın modum biz bu tasarımı alma şanşımız olacakmı yok sa daha önce almış olan lar içinmi güncellendi tasarım ? şimdiden teşekkür ederim.

6. Merhaba ,

Daha önceden 330.000 uridium alana tasarım hediye edilmişti fakat bu bayramda böyle birşey olmadı. Başka ne şekilde yada ne zaman çıkartılır bilemiyoruz. Bekleyip hep birlikte göreceğiz. Görsel olarak oyun geneli için değiştirildi. Yani önceden almış olanlar yada sonradan alacaklar aynı şekilde görecektir.

İyi forumlar.

7. Merhaba ,

Ben gördüğümde resimi almıştım fakat oyun içinde tam olarak hangisine benziyor bilemiyorum. Çünkü oyun sayfasında gözüken daha farklı sanırım.

[​IMG] [​IMG]

Sol tarafta gözüken gibimi yoksa sağ tarafta gözüken gibi mi bilemiyorum. :D

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.