Andiroidde oyuna girme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SANCAKTAR tarafından 14 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu sıkıntıya çözüm bulunmalı mı ?

1. Evet

2. Hayır

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SANCAKTAR

SANCAKTAR User

Selam arkadaşlar sizlerr başımdan geçen ve hala sıkıntısını çektiğim üzücü bir olayı paylaşmak istiyorum..
    Arkadaşlar oturduğumuz mahallede bir inşaat yıkım sırasında malesef ki internet baplantı kablosu hasar alarak koptu bunu fırsat bilen eskiciler kabloyu yerinden sökerek çalmışlar bu olay 3 veya 4 gün önce yaşandı ve evimde internet bağlantım yok sadece telefonumda var.
    Sırf bu yüzden oyuna giremez oldum ..
    Hatta günlük giriş ödüllerini dahi alamaz oldum ..
    Bir sosyal paylaşım platformunda cep telefonumu usb kablo yönteni ile masa üstü bilgisayara bağlamayı ve internet sağlamayı başardım ve oyuna girdim fakat internet paketim az diye sadece günlük giriş ödülünü alıp çıkmak zorunda kalıyorum..
    İşin kısacası andiroid kullanıcılarına özel oyuna giriş programı yazılmalı bu mutlaka yapılmalıdır..
    Umarım saygı değer adminler beni anlamıştır sadece evde internet olup olmaması sorun değil mesela tatile veya uzun bir yolculuğa çıktığımız zaman yanımızda her daim bilgisayar olamayabiliyor adminlerden konu ile alakalı bir çözüm sunmalarını rica ediyorum lütfen ..

General(Shadow.sword) bunu beğendi.
  2. Puffin kullan ama hesap çalınması ihtimali var dikkatli olmalısın. Ayrıca bu olmalı fakat çok zor yapılır.

3. SANCAKTAR

SANCAKTAR User

O nedri risk varken derken :)

General(Shadow.sword) bunu beğendi.
  4. Puffin e mailini istiyor sakın verme e mailini yoksa çalabilirler. Onun için dikkatli olmalısın

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.