Android Darkorbit ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ßéťéŃáßé~ιѕ-вα¢к-! tarafından 17 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Android Darkorbit hakkında ne düşünüyorsun ?

1. İyi yap derim bence.

oy sayısı 6
    75,0%
  2. Telefonumda oynamadanda yaşıyabilirim şu oyunu ^^

oy sayısı 2
    25,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kolay gelsin herkese :)

Bilindiği üzere oyuna yeni güncellemeler geliyor 3D Darkorbit ve indirmeli Darkorbit gibi.
    3D fikrini beğendim ama indirmeliden pek hoşlanmadım.

Ben biraz tembel bir insanım bazen bilgisayarı açmaya üşenip telefondan cubi dönüyorum. Oyun indirmeli olursa bunu yapamayacağımı farkettim ve tabletten oynamayı seven arkadaşlarda bunu yapamıcak.

Burda fikrim devreye girdi, bir çok oyunun android versiyonu var, Darkorbitin neden olmasın ? :rolleyes:

Aynı konuyu US forumundada açtım, siz oyuncuların oylamasına sundum. Eğer beğenirseniz ilk olarak Bigpoint ile görüşüp Telif Hakkı izini aldıktan sonra kodlamaya başlayacağım.

Ama herşeyden önce bir bakalım oyuncular bu konu hakkında ne düşünüyor. Şimdi Puffinden felan giren giriyor ama indirmeli olunca Puffin tarihe karışıcak..

Oylarınızı ve düşüncelerinizi esirgemeyin.

İyi forumlar. ;)

US forumundaki konumun linki : ********

Desteklerinizi esirgemeyin :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Haziran 2015
  2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Forum kuralları gereğince oyuncuların link paylaşmaları yasaktır.
    Ayrıca bahsetmiş olduğunuz zaten şuanda kullanılmaktadır. Android telefonlara puffin uygulamasını indirdiğinizde darkorbit oynamanız mümkündür.

İyi Forumlar

3. Zaten konumdada belirttiğim gibi "oynuyorum" ama oyun indirmeli olduğu zaman "oynayamayacağım" oynamak mümkün "olmayacak" :)
    Linke gelirsek, sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm sonuçta gene Darkorbitin forum linkiydi.
    Ve forum adminim,

Lütfen oy vermeyi unutmayınız ;)

4. Prophecy

Prophecy User

Bu konu zaten var.

5. Araştırdım ama bulamadım, hem forumda hem google da. Konunun içeriğinin aynı olduğuna eminmisiniz ? "Androidden oynama" var. Konumdada belirttiğim ve FM arkadaşında dediği gibi Puffin ile yapılıyor. "İndirmeli" olduğunda puffin işe yaramayacak ve ben oyunun Android versiyonunu yapmaktan bahsediyorum.

Belirttiğiniz konunun daha önce açıldığını düşünüyorsanız nerden bulabilirim ? Eğer o konudaki amaçda aynı ise FM den konumu kapatmalarını istiyeceğim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.