Anında bağlantı kopması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ambitionz_Az_A_Ridah tarafından 5 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. eskiden bir süre oyun ekranına tıklamayınca bağlantı kopardı yeniden bağlanıp devam ederdik şimdi yine öyle ama bu süre 30-40 saniyeye kadar indirilmiş 15 dk da kopmayan bağlanyı artık hemen kopuyor oyun oynarken arada foruma yada başka yere bakıyorum oyuna döndüğümde hemen kopmuş oluyor.yaratık keserken neden kopuyor onu anlamıyorum gemi aktif ve ateş ederken kopup duruyor oyun ekranına her saniye tıklamak zorundamıyız.bu bir tek bende mi oluyo bilmiyorum ama bunun eski haline dönmesi gerek yeniden bağlana bastıkça kasmalar artıyor.düzeltiliyosa nasıl düzeltirim?

2. Aynı sorun bende de var galaksi gate basarken bile kapanıyor

3. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Geminiz ateş ederken oyundan düşüyorsanız eğer bu sizin İnternetiniz ile alakalı bir problemdir. Lütfen modeminizi ve internetinizi kontrol ediniz.

İyi Forumlar

4. kontrol ettim yinede oluyor oyun ekranına 20 saniye kadar tıklamayınca bağlantı koptu uyarısı geliyor bişey keseeken yan sekmeden foruma bakarsam geri döndüğümde bağlantı kopmuş oluyor.gemi boştaykende oluy hemen kopuyor eskiden portalda bile 5 dk rahat bekliyodu kopmadan

5. Merhaba ,

Ayarlar kısmından " Hareketsizken havada dur " seçeneği işaretli değilse işaretleyip " Sabitle " dedikten sonra kontrol edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.