Anında şikayet portalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ßirHiLaL_Ugruna tarafından 3 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar selamlar.Oyun yıllardır ticarete döküldükçe para yatıran hilebazlara göz yumulduğu kanaatindeyim.Menzil dışından otomatik işaretleyenler mi dersin,çeşitli hile programları ile kutu toplama tipi beleşçilik mi dersin ne ararsak var.Bu yüzden oyunda anlık şikayet portalı olmalı nasıl mı işleyecek ?

Oyun ekranında şikayet penceresi olacak,aynı pet yada görevler gibi açılıp kapatılabilecek ufak ekranlardan.Her haritadaki görüntüler sisteme birer günlük olacak şekilde kaydedilecek.Bir çatışmadan sonra yada oyun esnasında denk geldiği bir durumda hile yapıldığını düşünen kullanıcılar anlık şikayet portalından oyun zamanı ve koordinatları otomatik olarak işlenmek üzere şikayette bulunabilecek.Anlık şikayette her zaman aktif görevliler bulunacak ve kanıtlar ışığında gerekli işlemler en geç 24 saat içinde yapılacak.Hileden bıktık,madem dünyaya hitap eden bir oyun var burada,yapımcılar gerekli yatırımı yapıp her türlü önlemi almak mecburiyetindeler.Hepimizin sırtından para kazanıyorlar,bunun hakkını vermeliler.

ELFİDA___ bunu beğendi.
  2. KATASKAPOS

KATASKAPOS User

fikir güzel önce onu belirtiyim...

şimmdii bu özelliği hayatta eklemeyecekler onu da bil isterim kardeş....bottan bıktırdılar çözüm ne oldu uyarıdan sonra hala devam edenler banlandı...peki uyarımaya ne gerek var bre insafsızlar hile kullanıyosa çak geç banı...madem hileyi şakkadana bitirebiliyodunuz yıllar boyu adamlara neden göz yumuldu..vallahi keşke kullansaymışım argeler giderdi sadece...full lf4 olduktan sonra arge dediğin nedir yav...bot zamanı bi arkadaşın hesabında 7milyon uri vardı 1 ayda topluyo gemi diyodu bana..tabi ben günde 10k urü kazanabilirsem iyi diyodum...bu oyunda para ile güçlenme olduğu sürece hile olacak ve bitmeyecek..nedenini de söliyim şimdi ban yemekten korkan çok az bir kitle bu hile ile ihya olanlara yetişmek için para ile uri alacaklar, bundan kim karlı çıkacak sizce...yahu madem bu kadar adam oyununuzu oynuyor neden bu serzenişlere kulak asılmıyor...kardeşlerim kimse sizin oyun zevkinizi düşünmüyor emin olun...ne kadar çok rekabet etmek isterseniz o kadar çok uri alacaksınız bunu biliyorlar..bana mantıklı gelmiyor bu oyuna para yatırmak asgari ücretin 1000tl olduğu ülkede sanal bişiye o kadar para yatırılmaz( bu benim görüşüm kim ne yaparsa yapar)..ayrıca oyuna sahip te olamıyorsunuz...gidip güncel bi 3d AAA oyun alsanız en azından o oyuna hayat boyu sahip oluyorsunuz...uri almanın sonu yokki gemiyi full yaptınız eee attığın mermi para ile attığın roket para ile...

aktif görevli demişsin bide onu gene hiç yapmazlar...Ana sorumlu supporttan bile kaç kişinin muzdarip olduğunu sölemeye gerek yok...hata üstüne hata bug üstüne bug...supportta pişkin....kamikaze atınca uri gelmiyor diye msj atıyorum gelen cevap ne, böyle bir dezavantaj var yapacak bişi yok deniyor bana...sen anla artık pişkinliğin derecesini..para ver ve rezil ol...tek bir kere vip aldım dahada almam zati..

konunu farklı yöne çeksemde dayanamıyorum böyle güzel fikirlerin olmayacağını bilmek sinirimi arttırıyo...artık kusuruma bakmazsın...

o yüzden arkadaşlar bu oyuna para vermekten vazgeçtiğiniz gün oyun yapımcıları bu istekleri değerlendirecektir...kalın sağlıcakla....

3. ELFİDA___

ELFİDA___ User

kıyamet şimdi kitler konuyu:)

4. Maalesef göz yumulduğunu hepimiz biliyoruz.Daha fazla para için oyunun bugün ne hallere geldiği ortada.İlk kurulduğu zamanıda hatırlıyorum.5 Milyon kişi olsa nasıl olur diye konuşulurdu,sonra rakam acaba 50 milyon olsa nasıl olur diye konuşmaya başladık şimdi 90 küsür milyon...Yenilikler girdi oyuna ve sonra para.Adamlar deli gibi para yatırıyorlar,saatlerini harcıyorlar,ilk zamanlar birisi 200 bin vuracak deseler dalga mı geçiyorsun sen derlerdi.Para girdikçe adalet kayboldu bazı şeyler sırf oyuna para yatırılsın diye çıktı.Tüm bunlar olurken hizmet kalitesi ne oldu ? Yerinde saydı.Çünkü bu oyuna para yatıran kitle rahatsız edilmek istenmiyor.Yoksa normal oyuncular oynasada oynamasada bir şey farketmiyor.

ELFİDA___ ve KATASKAPOS bunu beğendi.
  5. gün gelecek en az vuruş 1milyon olcak ts de muhabet kalmıcak .

Yalnız adam

6. ELFİDA___

ELFİDA___ User

valla işi ticarete taşıyanlar var. ona ne demeli

7. DraydiBoy

DraydiBoy User

şöyle bir düşün önüne gelene hile diyen oyuncular olur adminler o oyuncuya mı baksın paso ?
    Oyum Olumsuz -1

8. Tabiki her şikayete bakacaklar,oyun kurucuları oyundan milyonlar kazanmasını biliyorlar.Eğer bir adam senin emeğini çalıyorsa ne olursa olsun cezalandırılmalı.Adminlerin rahatı için oyuncular gördükleri yada şüphelendikleri şeye göz mü yumacaklar ? Yani bu şuna benziyor,sokakta yürürken aranan bir suçluya benzettiniz birini ama emin olmadığınız için polise haber vermiyorsunuz polis neden boşu boşuna bizi arıyorsunuz kardeşim sadece benzetmişsiniz lafını söylemesin diye.Bu ne kadar yanlışsa adminin rahatını düşünüp,insanları her önüne gelene hile demekle itham etmekte yanlış.Şüphen varsa şikayette bulunursun.Zaten olması gereken şikayetlerin boş çıkması oyunun düzgün,hilesiz devam etmesi.Tüm amaç bu.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.