Ankete Bütün Arkadaslar Davetlidir

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Türküz..Ustaa tarafından 17 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Arkadaşlar PARS Admin'e Sesimizi Duyuralım ( JACKPOT ARENA )

1. Evet Jackpot Bir An Önce Çıksın Diyenler - (Oylar Buraya )

50,0%
  2. Benim için Fark Etmez Diyorsanız - ( Oylar Buraya )

40,0%
  3. Jackpot Varken Hergün Oyundaydım Şimdi Değilim Diyenler - ( Oylar Buraya )

10,0%
  4. Bende Oyunun Amacı Jackpot Bir An Önce Geri Gelmesi Lazım Diyenler - ( Oylar Buraya )

10,0%
  5. Jackpot Çıkmadığı Günden Beri Oyundan Zevk Almıyorum Diyenler - ( Oylar Buraya )

10,0%
  6. Jackpot Arena Yoksa Bizden Bu Kadar Diyenler - ( Oylar Buraya )

20,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Jackpot Arene

2. Jackpot benim için gereksiz çünkü gemi full+full olmayınca beni ilgilendirmiyor.

3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

durustce oynanmayan herseye karsiyim uba jpa low vs... olmasada olur.

4. Merhaba,

Pars admin bu sorundan haberdar ayrıca bu sorun sadece bizden değil yabancı ülkelerden de çok defa prodüktore soruldu.
    Pars adminin prodüktör ile yapmış olduğu röportaj sonucu prodüktörün jpa yı hilelere karşı tamamen engellenmesi için ve her seviyeden oyuncunun kazanma ihtimalinin olduğu bir jackpot dizayn ettiklerini söyledi.Şu anda bunun üzerinde zaten çalışılıyor.

Forum ekibi olarak gerekli yerlere ilettik ve cevabı da yukarıda yazıldığı gibidir.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.