Destek Anlam veremedim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MKS-705 tarafından 14 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MKS-705

MKS-705 User

Belirtmiş olduğum resimde petin gövde geliştirmesi mevcuttur. Ben Bu parçayı aldığım zaman petin darbe puanımı çoğalmış oluyor ? başka bir şey yok ? Öylemi ?

bunu alırsam mevcut dp 50.000 ise bunu aldığımda 55.000 böylemi olacak örnek verdim.

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

oyleymis her aldiginda artiyor sanirim uri ,gecen yanlislikla aldim cunku sonrasi 30 bin uri :)

3. evet aldıkça darbesi artıyor aldıkçada fiyatı artıyor enson 50 bn uriya birkaç tane alırsın petin darbesi 190bn felan olur ve daha satışta görünmez ben petin darbesini 150bn yaptım bıraktım kombo korumada iyi oluyor kesilmiyor pet..

4. Merhaba ,

Her aldığınız P.E.T. gövde geliştirmesi darbe puanını belli oranda arttırır.

İyi forumlar.

5. MKS-705

MKS-705 User

Teşekkükler adminim, benim başka bir sorum var,

Bu gün darkorbit kapansa, darkorbt oyuncuları hak talep edebilirler mi ?

skayra1 bunu beğendi.
  6. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz forumda sizlere imkanlar dahilinde yardımcı olmaktır. :)

Yasal olarak ne gibi haklarınız var bunu tam bilemiyorum. Çünkü bildiğim kadarı ile Almanya yasalarına göre işlem yapılıyor.

İyi forumlar.

7. MKS-705

MKS-705 User

hmm tamam anladım, peki başka bir sorum var

8. Merhaba ,

Buyrun yardımcı olmaya çalışayım.

İyi forumlar.

9. MKS-705

MKS-705 User

bu oyun avrupa birliği standartlarına göre uygun mu ?

skayra1 bunu beğendi.
  10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bence siz once bir giş kurallarini okuyun derim bayabi hak hukuk yaziyor orda bilgilenirsiniz:)

11. MKS-705

MKS-705 User

yazıyor yazmasınada uyan yokki hangi hak hukuktan bahsediyorsun kardeşim :)

12. Merhaba ,

GİŞ Kuralları

İlgili kısmı inceleyebilirisiniz.

İyi forumlar.

13. MKS-705

MKS-705 User

Teşekkürler Adminim :)

başka bir sorum daha var çin serveri açılacak mı ?

14. Merhaba ;

O konuda bir bilgimiz yok maalesef. Açılacağı zaman forum üzerinden duyurusu yapılacaktır.

Keyifli Forumlar.

15. MKS-705

MKS-705 User

adminim yeni harita gelecek mi ?

16. Merhaba,

Şu anda yeni bir harita gelmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Başka bir sorunuz yoksa konuyu kitleyelim?

İyi Forumlar.

17. MKS-705

MKS-705 User

soru sorcam modum :) 4-haritaları varya pvp oralarda ki kutu toplama süresi biraz daha düşebilir mi ve kutularuı sayısı artabilir mi dakikalarca boş boş gezmekten sıkılıyoruz bunu üstlerinize bildirirmisiniz ?

18. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar

Bahsettiğiniz durumu fikir olarak bildirmek isterseniz "Güncelleme ve Fikir Havuzu" bölümüne konu açabilirsiniz.Konunuzun destek görmesi durumunda merkeze bildirilerek değerlendirmeye alınır fikriniz.

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümüne konu açarken bilinçlenmeniz açısından aşağıda verdiğim linki inceleyebilirsiniz. "Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümü kullanımı "

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.