anlamını bilmediğim nick

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tıntıntın tarafından 9 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Öncelikle merhaba ben oyun hayatımda küfüre hep karşı olmuş birisiyim adım kerim facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde nick ararken özür dileyerek yazıyorum ********* diye bi nick yaptım anlamını sonradan öğrendim 1 hafta bann yedim ve support cevap dahi vermiyor ben 1 yıldır buz roketinin çıkmasını bekliyorum gemimde biriktirdiğim uridium var henüz chat banımm dahi yok benim neden oyunda küfür ediyimki sizden ricam yardımcı olursanız sevinirim.ben bi hataya düştüm bilemedim buz roketini kaçırmam çok kötü olucak gemime gerekiyorsa siz girip alın artık son çare foruma yazmak oldu yardımcı olursanız sevinirim buz roketini kaçırtmayın 1 yıldır bekliyorum 11 aralıkda çıkıcağı söylendi benim hesabım kapalı 7 gün yardımcı olursanız sevinirim

ID:******
    Server:******

2. Merhaba ,

ID ve server bilginizle birlikte durumu anlaşılır şekilde yazarak support'a bildiriniz. İnceleme sonrasında yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde cevap gelecektir.

İyi forumlar.

3. supporta yazalı 18 saat oldu cevap alamadım buz roketinin çıkmasına az kaldı yardımcı olun lütfen

4. Merhaba ,

Forum üzerinden bir işlem yapamıyoruz. Dediğim gibi yoğunluğa bağlı olarak mesajı yolladıktan sonra 48 saat içinde gelecektir. Ayrıca chat banımı yoksa hesap banımı orasını anlamadım. Gerçi chat yada hesap banlaması olsa da biz bir şey yapamıyoruz.

İyi forumlar.

5. Hesap bannı chatimde bannlanmıştır sanırım ama benim tamamen bilmememle alakalı hesabım kapalı chat önemli değil zaten chattede konuşursam usluba dikkat ederim.üzüldüm böyle algılandım biri bana yardımcı olursa çok sevinirim cahilliğim diyelim sadece yardıma ihtiyacım var

6. Merhaba ,

Anlıyorum fakat bizler sadece forumda görevliyiz yani oyuna müdahale etme v.b. yetkilerimiz yok. Support'a yazdıysanız cevap gelecektir.

İyi forumlar.

7. tekrar buraya yazmak durumundayım yaklaşık 28 saat önce supporta mesaj attım ve hala cevap yok ben artık çıkar yolu istiyorum supportta sorunmu var ? yoksa ilgilenen kimsemi yok ?

8. Merhaba ,

Mesajlarımda bir çok defa mesaj yolladıktan sonra support'un yoğunluğuna bağlı olarak 48 saat içinde cevap geleceğini yazmıştım.

İyi forumlar.

9. İnsan anlamını bilmediği bir şeyi neden nick yapar ki ? Google denen bir arama motoru var 1 dakikadan daha kısa sürerdi öğrenmen keşke biraz dikkat etseydin. Geçmiş olsun