anlatmaya gerek yok

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Atak60 tarafından 30 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Atak60

Atak60 User

Öncelikle hepinizin kandili mubarek olsun yeni lf4 ler çıkmadan 90 tane 16 seviye lf4 olan bir gemiye hadi dedim yenisi çıkmış yapalım kendimi parçaladım 35 magma diğerlerinden baya bi yapmak ve gerekli olan madeni toplamak için(40 khylon) haftalık (2 şer )delta kappa ve zeta görevlerini aksatmadım yaptığım karantina sayısını hatırlamıyorum maden için 1.7 de yaratğığın karnından yaratık çıkartıp, onun karnından 30 tane hibrit çıkarıp karantina yapacaksın demesi kolay. neyse fazla uzatmayım kısa bir öz geçmişten sonra ben bu etkinlikte 1 tane bile kapı yapmadım biz kendimizi parçalarken hiç bir şey yapmayan gemisi sürekli 1.3 te 1.4 te yaratık kesen oyuncular resim atıyor şimdi neymiş magma fullendi şu fullendi bu fullendi 1 günde şaka gibi :):) kimseye lafım yok hata bende böyle bir oyun oynarsan en sonunda kendini enayi gibi hissedersin size iyi oyunlar bir daha bu oyunu oynarmıyım bilmiyorum.

anlatmaya gerek yok görüyorsunuz mıkemmel oyun

2. Açıkcası 1.700.000 urim vardı ve ben bu lf4 ler için kapı yapmadım. Sebebine gelince bence dahada düşer diye bekliyorum. İlerleyen zamanlarda hades de de verebilirler düşüncesindeyim. Gelirse yaparım gelmezse çokda mühim değil. Uriye gelince tamamını kasarak yaptım. Ben yılda 3-4 defa urilerimi biriktiririm ve her defasında 1-2 milyon uri kasarım. Hitac gelirse bu 2milyonu bulur.

3. Yazınızı durumu çok net bir şekilde gösteriyor. Rezaletten öeteye gidemeyen yönetim anlayışı ve tutumunun dışında diğer bir çok şeyde bu oyunda berbat ötesi.

Bu silahların çıktığı da çok olmuyor... Yani uzun süredir varlar ilk çıktıklarında elbet zor elde edilecekti şimdi peynir ekmek gibi dağıtırız size ne diyemezler, çünkü silahların zaten çıktığı çok olmuyorlar. Eski LF-4 silahlarını edinmek ve 16.seviye yapmak sorun değil. Yani onların artık çöpe gitmesi de sorun değil yıllar oldular zaten. Buradaki konu, bir dönem çok zor elde edilen ve emek harcanan bu silahları, şimdi BOT YAPARAK MİLYONLARCA URİSİ OLAN GEMİLERİN 50-60 KEZ KAPILARI BEDAVAYA OTURDUĞU YERDEN ÇIKARTIP, YİNE BU KAPILARI ALDIKLARI YA DA BEDAVAYA İNDİRDİKLERİ BOTLARA YAPTIRARAK ONLARCA ELDE ETMELERİDİR.

SAÇMALIKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR BU.

Mantıksız resmen. Hatta ful LF-4 olan ama bu LF-4 silahlarını 16.seviyeye getiremeyen BOTÇULAR bile yaşadı. Hiç onlara milyonlar harcamadan.... BOTA YAPTIR KAPIYI... HEMDE X4 BİRİKSİN :D

Bazı beleşciler durumdan çok memnun, tahmin bile edemezsiniz mutluluklarını...

Silahlar ilk çıktığında, ne kadar zorlar emek isteyecekler tıpkı eski LF-4 silahlarını elde edip 16.seviye yapmak gibi diyenler şimdi oh mis...

Botta birikmişti milyonlar bir basıyorum ki of :D 20 tane deltayı çıkardım mis gibi. Şimdi köle miyim 20-30 kapıyı iki saat döneceğim :D :D

Atarım bota o yapar kapıyı :D Zaten bunu merkezde biliyor... Botçuların hat safhada olduğu bu durumda sen böyle bir etkinliği (yüzde yüz silahı veren ve 3 gün süren) koyarsan kutular saldırır... 3 gün içinde o kadar kapıyı kimse kendi elleri ile yapamaz.

Kimler yapar anca öğrenciler filan... Onlarda biraz. Yahu teknik açıdan mümkün değil zaten :D :D İnsanın bileği kopar.

Adam 63 kapıyı yaptım dedi pazar günü... Pardon kendisi zaten botunun yaptığını söyledi :D Botçular yasaklanacak filan hikaye ban alacaklar hikaye onun getirdiği etkinlikler bile botçuları kapsıyor.

Bu bot yapanları banlasalar gemi kalmaz oyunda.

Delta, Zeta, Kappa Bu 3 kapı yeni silahları verecek 3 gün %50 ihtimalle düşme şansı olacak.

Böyle yapsaydın en azından. Yani bu etkinlik öncesi para yatıran, emek veren, zamanını harcayan, olur mu oyu da kazansın bak ne güzel silahlar getirmişler yatıralım para diyenler zar zor elde ederken... Şimdi bayram şekeri dağıtıyorsun saçmalık resmen.

Daha dün kestiğim botçular şimdi 35 DP veren LF-4 ile karşımda olacaklar. Özellik açmış gibi er vurduklarında can alacaklar.

Rezalet resmen.

G_s_G_s bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.