Anlık Donma

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve CzRєкѕoℓo™[11LF4] tarafından 16 Şubat 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Herhangi bir düşman görüş alanıma girdiği an Konfigurasyon değiştirdiğimde 7-8 saniyelik donma yaşıyorum. Her seferinde oyun kendine gelene kadar ölmüş oluyorum çünkü hiçbirşey yapılmıyor. Görev yöneticisinde resimdeki gibi her konfi değiştirdiğimde Ethernet kısmında anlık yükseliş oluyor, oyun donuyor, FPS 1'e düşüyor ve 7-8 saniyelik donmadan sonra oyun kendine geliyor. Resimdeki her çıkıntı konfi değiştirdiğim anda oluştu. Sebebini ve çözümünü bilen yardımcı olursa çok sevinirim.

https://www.hizliresim.com/fy5huvr

2. smoonrise

smoonrise User

Öncelikle belirteyim son karar senindir , yetkililerin açıklaması tarayıcı üzerinden giriş yapmak yasak değildir ama hesap güvenliği konusunda güvenilir olmayacağından yönetim tarafından Önerilmiyor diye açıklıyorlar , bu bilgiyi verdikten sonra eğer istemciden giriyorsan tarayıcı üzerinden girmeyi deneyebilirsin istemci son derece sorunlu ve birçok konuda driver veya başka hassas durumlarda seçici sorun çıkaran bir uygulama , tarayıcı konusunda Maxthon5 ( Resmi sitesinde Maxthon6 var ama aynı sayfada eski sürümler kısmından Maxthon5 sürümünü indirebilirsin ) ile küçük bir ayar ile güvenlik açığı oluşturmayacak indirme yada özel birçok ayar yapmadan oyuna giriş yapılmasını sağlayacak durumda y.tubeda anlatımlı videoları var araştırabilirsin düşünürsen .

C:\Windows\SoftwareDistribution\Download (İçerisindekileri Sil)

Arama kısmına '' çalıştır '' yaz enter .(İçerisindekileri Sil )
    - %temp%
    - temp
    - Prefetch

daha üst seviye bilgin varsa ;
    Arama kısmına '' cmd '' yaz enter .
    - ipconfig /release
    - ipconfig /renew
    - ipconfig /showclassid
    - ipconfig /setclassid
    - ipconfig /displaydns
    - ipconfig /flushdns

(cmd komutlarının kullanımını y.tube yada aramamotorundan bakabilirsin )

Yukarıdaki adımlarıda deneyip bir ihtimal işe yaramasını ümid edebilirsin umarım işe yarar .

3. İşe yaramadı sorun hala devam ediyor. Bunları da anlamak çok zor. Yıllardır tüm geliri harcayıp durdular ama istemciyi bir türlü stabilize edemediler. Browserda ne gibi güvenlik açığı olabilir ki ? Email,nickname vs değiştirme yok diye biliyorum.

4. smoonrise

smoonrise User

Açıkcası benim ilk aklıma gelen birçok yöntem videolarında '' Aşağıdaki linkten indirim kurun '' gibi yönlendirmeler var bunlar zaten doğal olarak tehlike , bazılarında ise baya karışık birden fazla tarayıcının iç ayarlarında kısımların değişiklik içeriyor bunlar bir açık oluştururmu bende bilemiyorum anladığım kısımlar değil ve fazla antin kuntin işler bence , yönetimin belirttiği bunlar ile birlikte istemci dışında oluşacak hesap çalınma şifre mail değişikliği sonucu sorunlarda sorumluluk almıyoruz ama zaten istemci üzerinde olsa bile foruma hesabı hakkında bu sorunlarda yazanlara '' Hesap güvenliği kişilere aittir şirketin sorumluluğu yoktur '' deniliyor , yani hırsızlık olursa kendi imkanın ile çöz mahkeme - polis - bilişim suçları v.s artık nasıl çözersen ... eskiden harcama verileri ile kanıtlayınca geri alınıyordu hesap yönetim iade ediyordu , çok emin değilim ama yasak olduğu halde yapılan hesap satışı olaylarındaki bazı dalavereler yada avrupa yasası gibi bir neden ile iptal edildi bu çok emin değilim bu konuda hatalı bilgi vermeyim , durum bu yani .

Bios ve driverların güncelliği kontrol edebilirsin belki onlardan bir sonuç çıkar :)

CzRєкѕoℓo™[11LF4] bunu beğendi.
  5. Açıklama için teşekkürler. Bios ve driver güncellemesinden ziyade ben bu sorunu yıllardır yaşıyorum. Forumda 2018'de videolu vs konumun da olduğunu hatırlıyorum. PC kaynaklı olsaydı çözerdim de kaç tane PC değiştirdim fakat sorun hala aynı. Hesapla veya oyunun kendisiyle alakalı herhalde bilmiyorum çünkü supporta da yazdım onlar da bilmiyor. Düşün haritada düşman olduğu sürece ben confi değiştiremiyorum. Her değiştirdiğimde oyun komple 7-8 saniye kadar donuyor sonra düzeliyor, düşman olduğu sürece reset de işe yaramıyor.

smoonrise bunu beğendi.
  6. _Blade_

_Blade_ Guest

Merhaba,

Fotoğraftan ve anlatımınızdan yola çıkarak internet bağlantısı ile alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum. Bant genişliğinizde servis sağlayıcınız tarafından kısıtlamaya gidilmiş veya müşterilerinin tümünün eşit fırsatlara sahip olması için düşük bant kullanımı sunuyor olabilir. Sorunun tam olarak ne olduğunu ya da internetten mi kaynaklandığını anlamanız için servis sağlayıcınız ile görüşmenizi tavsiye ederim.

İyi forumlar.

7. Yıllar önce de aynı sorunum vardı farklı internet kullanıyordum. O zamandan beri birkaç PC de değiştirdim fakat sorun devam ediyor. Sadece haritaya düşman geldiğinde ortaya çıkıyor bu sorun. Resimde internet hız tesi sonucu videoda da yaşadığım sorun mevcut. İnternet sorunu olsaydı Valorantda daha çok sıkıntı çıkarırdı ama orda hiç böyle birşey görmedim. Sistemim: i7 3770-R7 370 2GB-8GB DDR3

Anlık donmalar - YouTube
    https://www.hizliresim.com/6315brv

8. _Blade_

_Blade_ Guest

Lüfen ilgili videoyu support birimimize de iletebilir misiniz?

İyi forumlar.

CzRєкѕoℓo™[11LF4] bunu beğendi.