Anlık Hız Cpu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖMER.E tarafından 17 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu?

1. Evet

oy sayısı 7
    70,0%
  2. Hayır

oy sayısı 3
    30,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÖMER.E

ÖMER.E User

Yeni bir cpu ile hızımızın 5 sn boyunca 10 puan arttıracak bir cpu çıkarılmasını öneriyorum

Geçen kapı etkinliğinde kapıyı rastgele yapan bir oyuncuya cerrah çıktı ama bana hiçbişey çıkmadı haritalar cerrah dolu bildiğim güçsüz oyuncuları yetişemediğim için kesemiyorum ki şuan oyundan soğumuş durumdayım bunun için böyle bi hız cpu ya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum

fiyatlar ve satış şekli darkorbitin elindedir :)

2. Merhaba ,

Zaten mevcut CPU'lar yeterince fazla gemilerin slot'ları yetmediği için bazı CPU'ları çıkartıyoruz. Biraz sıkıntılı bir konu olmuş diye düşünüyorum. :)

İyi forumlar.

3. ÖMER.E

ÖMER.E User

:) aegis kullanıcısıyım gerekirse irise takarım cpu yu ama yeter ki yakalıyayım :D

4. anakin5555

anakin5555 User

Merhaba kıyamet haklı goliathım var ama yinede cpuların hepsine yer kalmıyo öyle bir teknoloji çıksa teknoloji fabrikasında daha iyi

5. anakin5555

anakin5555 User

Aynn yaw 16 jeneratœr yeri var

6. Bence olmasın gereksiz Hız cpu olunca rakip oyuncuda kullanacak düşünsenize cerrahta pusatta hız Cpu olduğunu yani birşey değişmeyecek

7. anakin5555

anakin5555 User

Aynn haklısın hız istiyosan yamato al lightning al

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.