Anlık olarak Tr4 girişi kapalı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kral22333 tarafından 26 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kral22333

kral22333 User

kullanıcı adı şifre yazıp giriş yaptığımda

Bu sayfa çalışmıyor

tr4.darkorbit.com şu anda bu isteği işleme alamıyor.
    HTTP ERROR 500

bu hatayı alıyorum başka gemiyle denedim tekrar aynı hatayı verdi?

2. azad1154

azad1154 User

evet aynı problem bende de var sistem çöktü galiba önce gg şimdide bu

bi de pazar gününe denk geldi şansa bak abi ilgilenmiyorlar ki ya bütün millet gg kasıp pazar gününü bekliyo yaptıkları işe bak

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ocak 2020
  3. Tr4te farklı 2 adet hesabım var ve giriş yapılamıyor. Tr3 teki hesabımdan deniyorum girişte sorun yok. Bunu yaşayan bir ben miyim? Kapı hatası olayı yüzünden bakıma alınıp girişler kapatılmış olabilir mi?

aspentos300 bunu beğendi.
  4. Tata

Tata User

sorun var ana sayfada

5. kral22333

kral22333 User

ben de aynı sorunu yaşıyorum yazdım foruma bi cevap yok hala yarım saattir bu kadar ilgisizlik olmaz yazık günah

6. tr4 e giremiyorum ilk önce gg kapısında sorun çıkıyor şimdide oyuna giremiyoruz bakın şu servere lütfen !!!

7. wiset

wiset User

Şunu deneyin.

*** adresinden login yapınız ve boş sayfa gelsin. Ardından şu linke tıklayın:

Sisteme login olduğunuz için doğrudan hangar açılacak ve oyuna girebileceksiniz.

"Başlat" tıkladığınızda oyun açılacaktır. Sorun sadece ana sayfadadır. Ana sayfayı açmaya çalışırsanız çalışmayacaktır ama diğer tüm bölümlere ve oyuna ulaşmanıza bir engel yok.

Denendi çalışıyor.

Emeğe saygı.

⚪ŞahinBey⚪ ve aspentos300 bunu beğendi.
  8. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

TR4 Serverinin anasayfasına girişteki sorunu teknik ekibe raporladık. Lütfen sabırlı olunuz.

Şimdilik şu yöntem ile giriş yapınız;

www.darkorbit.com adresinden nik ve şifresini girin ardından https://tr4.darkorbit.com/indexInternal.es?action=internalDock linkine tıklayıp hangarı açmış olacaksınız. Anasayfa hariç diğer sayfalara girebilirsiniz.

@wiset üyemize yöntemi için teşekkür ederiz.
    Yönteminiz için teşekkürler ancak forum kuralları gereği forum içi dahi olsa link paylaşımı yasaktır. Mesajınızı düzenledim.:)

İyi forumlar.

9. Başlat kısmından oyuna girince sunucuya bağlanmıyor sorun serverde büyük ihtimalle

10. VALEYARD

VALEYARD Guest

11. Modlarımızın alenen söylemesi etik değil ama 'temizlik' var diyelim. Çünkü sunucular çalışıyor sadece giriş kısa süreli kapalı. Belki de birileri anonim bir şekilde buraları okuyordur şu an, kim bilir.. :D

_warmiii_ bunu beğendi.
  12. wiset

wiset User

Oyunda bazı arkadaşlar forumun açılmadığından bahsediyor onu da ben anlamadım. :)

13. Galaksi kapısı açmak için giremiyorum ne yapmalıyım?

14. wiset

wiset User

GALAKSİ KAPISInda iki gündür problem var.

15. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Galaksi kapılarında genel bir sorun vardır. Merkeze raporlandı, kısa süre içinde çözüme kavuşacaktır.

İyi forumlar.

16. _warmiii_

_warmiii_ User

Umarım B*T lar ile ilgilidir. Arada hazır girilmiyor bu emek hırsızlarını da temizleyin. Ben beklerim bir haftada olsa

17. adasd32

adasd32 User

Selam arkadaslar benim gb2de hesabim vardi tr4e girdim simdi gb2 ye gecemiyorum sayfa acilmiyo herkesdemi oyle sunucu deyiwince oyun cop olmamasi lazim bildiyim kadariyla lutfen biri yardim etsin.

18. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

TR4 Serverinin ansayfasında sorun var. Aşağıdaki linkten TR4 e girin ve sonra sunucu değiştirerek oynadığınız sunucuya geçiş yapınız.

https://tr4.darkorbit.com/indexInternal.es?action=internalDock

İyi forumlar.

19. wiset

wiset User

Ben de aynı şeyi umuyorum ama sanmıyorum. teknik bi sorun bence.