Anonymous[Brk] Kimdir?

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve Anonymous[Brk] tarafından 1 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba sizlere kendimi tanıtayım adım Kemal 14 yaşındayım Tekirdağ/Çorlu'da yaşıyorum genelde önceden eski forumda oyundan çok forumda takılırdım nickim -darkcı2211-'idi bende temiz bir hesaptan tekrar başlamayı düşündüm foruma zaten buda kullandıgım hesap :) oyuna 2008'in aralık ayında başladım lakin o zamanlar baya küçük oldugum için pekte birşey anlamadım oyundan ve bir süre oynamadım aradan 1 yıl kadar olmasada uzun bir zaman geçmişti ve tekrar başladım bıraktıgım hesaptan Türkiye 3'de oynuyordum ardından Global Asya,Türkiye 4,Polanya 1,Türkiye2,Abd Doğu 3,Ve En Sonda İngiltere 1. Birçok serverde oynamama ragmen çokde iyi bir oyuncu olamadım şuan İngiltere 1'de oynuyorum ve güçlü bir oyuncu olmaya adım adım ilerlemeye çalışıyorum iyi günler.

2. Merhaba ,

Yeni foruma hoşgeldin diyelim o halde. :D İyi vakit geçirmeniz dileklerimle.

İyi forumlar.

3. Sagolun modum teşekkürler :D