APİS AND ZEUS

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 13 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizin görüşünüz yorumunuz

1. Güzel Fikir

87,5%
  2. Olmasın

12,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]

Apis ve zeus günleri droidler için satın alımlarda %25 indirim yapılsın Apis günü apis aldığımızda uridium dan %25 tasarruf edelim Zeus günü zeus aldığımzda uridiumdan %25 tasarruf edelim.

2. Olumlu çünkü apis ve zeus günleri o kadar da işe yaramıyor, ama %25 indirim somut bir yarardır. Fakat %25 büyük bir sayı, düzenlemeler olursa olabilir, oyum evet ama fikrim şartlı evet :D

3. %25 iyi bence eğer vip ve indirim de varsa %55 indirimden apis i ve zeus u rahatlıkla alabilirsiniz

4. Sorun da burada zaten, indirim miktarı çok. Ne kadar çok indirim, o kadar çok haksızlık. Eğer bu miktar %10 veya daha az olursa iyi fikir bence. Çünkü diğer vip ve indirimler ile o miktar iyice artar, fazlası uygun değil gibi geliyor bana.

5. Apis ve zeus günlerinden yararlanıldığını sanmıyorum Normal günde bile apis daha çok çıkıyor Hatta yanında lf-4 de bi tane en az çıkıyor Zeus desen normal gün zeus parçası bulsak onunda daha çok çıkacağına eminim Böle bir indirimin olması Bu droidlere sahip olmayan oyuncuların işini kolaylaştırır Bende apis zeus var Bu konuyu alamayanlar için açtım Ben apis ve zeus u 25`er parça yapıp %30 indirim le aldım Sonrada apis i tekrardan topladım ve 45 parça yaptım

6. Bende de apis ve zeus yok ama buna rağmen böyle diyorum. Zaten %30 indirim var %25 ile birlikte %55 olur bu çok büyük haksızlıklara yol açar üstelik gerçeklik payı az gibi geliyor bana.

7. Geliştirmede indirimli saatede böle bişi mevcut kalkanları ve lf-4 leri aynı anda fulllemeye kalksan 2 m 3 m uri onlarada gidiyor %55 olunca bu uri yarıya kadar iniyor Onda yapılıyorsan Apis tede zeus tada yapılır

8. Benim fikrim yine de olumsuz, oyunun bu kadar kolaylaştırılması bana doğru gelmiyor.

9. Benim Zeus yok ama bunun olmasınıda istemem ... Biz indirimden yararlanıp neredeyse o droitleri bedavaya alacağız ama o droitlere daha fazla uridium veren arkadaşların emeğini boşa atmış olacağız ... Bence büyük haksızlık olur onlara ....

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.