apis diroidi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lllecelll tarafından 13 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lllecelll

lllecelll User

apis diroidim var artı yedektede var ama kutulardan hala apis parçası çıkıyor ne absürt bi durum bu,daha öncede mi öyleydi yoksa yeni bşy mi?

2. M-A-Y

M-A-Y User

Bizi oyalamak için böyle yaptılar. Neyse ki benim eksiğim yok o konu da Allah sabır versin

lllecelll bunu beğendi.
  3. Yeni bir güncelleme ile artık sürekli bu parçalardan elde edebiliyorsunuz. Gereği var mıydı tartışılır ama Bigpoint'in işine geliyor demekki.

4. h0bbaaa

h0bbaaa User

Forumda açıklaması yapılmıştı bunun. Eskiden 1 tane kullanımda 1 tane yedek olurken yeni sistemde 1'den fazla yedek olabilecek. Diğer tarafta otomatik takılanlara yarayan bir durum. İris , Apis ve Zeus gibi bütün droitlerini patlatanlar oluyordu. Bu sistem sayesinde fazladan yedek apis ve zeus olacağı için zorluk çekmeyecekler. Kredi sıkıntıları olmadığı için iris'leri tamamlamaları da zor olmayacak. :)

5. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Yeni Birleştirme ve Geliştirme Sistemi'nin oyuna eklenmesi ile Apis ve Zeus droidlerinin oyun içerisindeki birleştir kısmına gelmesiyle sahip olabileceğiniz Apis ve Zeus parça limiti de kalkmıştır.

Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

Bir süreliğine droidlerin hasar alması kapatılmıştır bu nedenle bahsetmiş olduğunuz bu durumun tekrar hasar almaları başlayana kadar sorun yaratabileceğini düşünmüyorum. Ancak konuyla ilgili endişelerinizi raporlarımıza ekleyeceğiz.

İyi forumlar.

6. lllecelll

lllecelll User

one güzel sayborg tasarımı öyle :cool::rolleyes:

saçmalık bence.

tamam modum konuyu kilitleyebilirsiniz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Şubat 2020
    M-A-Y bunu beğendi.
  7. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Forum içerisinde alt alta yazmak(flood) yasaktır. Bunun yerine sol altta bulunan ''Düzenle'' seçeneğini kullanabilirsiniz. Lütfen tekrarlamayınız.

Talebiniz üzerine konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.