Apis Diroidi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve theanger33 tarafından 13 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. theanger33

theanger33 User

Arkadaşlar her gün ortalama 25 k uridium kasıyorum 8 iris 6 havoc 16 lf 4 düzeyindeyim ortanın da altı yani vip + indirim var hesabımda sakince uriler ve palladiumla zeta yaparak anahtar biriktirmem ve bir yandan da havocu fullemem gerektiğini bilsem de içimden bir ses her gün 1 apis parçası al 3 hafta zeta yapma sabret apisi tamamla diyor sizce bu şeytanı dinlemeli miyim bu hamle beni geri düşürür mü

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konunuzu daha uygun bir bölüme taşıyorum. Sorunuza gelecek olursak zeta yapmanız size çok daha faydalı olacaktır. Zeta kapısından gelen anahtarlarla apis parçası çıkartabilir, havoc fulleyebilir ve yine o anahtarlarla LF-4 lazerlerinizi fulleyebilirsiniz. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Themis. bunu beğendi.
  3. theanger33

theanger33 User

ek olarak apisi aldığımda 9 havoc olunca yine yüzde 10 bonusu kazanıyorum değil mi ?

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Evet bütün diroitlerinizde havoc olduğu şekilde kazanıyorsunuz.

İyi forumlar.

5. theanger33

theanger33 User

teşekkürler konu kilitlenebilir

6. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Rica ederim. Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.