Apis Diroit Parçası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™[ÆŹЯÆĨĻ~~68]™[ĐΣÆŦ] tarafından 21 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bugün zeta kapısın yaptım ve 25 adet anahtar kazandım ve sandıkları açmaya başladım 25 sandıktan 6 apis parçası çıktı ben şaşırdım bu kadar çıkmasına sizce bu kadar çıkması normal mi yoksa ben mi çok şanslıyım?

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Siz biraz şanslıymışsınız. Üst üste 2 apis parçası çıkarttığımda oldu.

Keyifli Forumlar

3. yani diyosunuz ki siz biraz şanslıymışsınız ben daha şanslıydım :D (şaka şaka)

evet oyuncular sizdende cevap bekliyorum up up up up up :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Temmuz 2014
  4. Apis droid parçan fazla değilse çok çıkar Eğer apis parçaların nerdeys fulse zor çıkar

5. hmm kapı parçası gibiymiş desene keşke çarpan da olsa :D

6. :D lf-4 e çarpan koysalar :D

7. 4 apis 2 zeus almıştım eş parça 2 miz :d

8. Eğer dün çıkardıysan bu normal çünkü dün Apis parçasının çıkma ihtimali daha yüksekti çünkü özel etkinliği vardı ... Ama normalde eğer çıkardıysanız bence normal çünkü ben 10 kutudan 6 tane çıkarmışlığım var :D .. Ama bir türlü zeus çıkaramıyorum :( ..

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Apis genelde kolay çıkan bir parça zeus için uğraşırken genelde herkes ikinci apiside doldurur.Size iyi şanslar dileyip konu yeterince uzadığı için konuyu kilitliyorum.Başarılarınızın devamını dileriz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.