apis droit etkinliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ηιgнт_ωαℓкєя_ tarafından 19 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. apis etkinliği ne zaman çıkabilir bilgisi olan biri varmı.o kadar parça biriktirdim.kalanıda uri alıp bekliyorum :D neredeyse iki hafta olucak etkinlik yok.sanki etkinlik bitmek için beni bekliyormuş :D bundan önce o kadar sık rastlıyordum parça ve uri yok diye alamıyordum şimdi hepsi var etkinlik yok :D herkese iyi oyunlar....

2. Büyük ihtimal apis gününü kaldırmışlardır. 2 aydan uzun zamandır apis günü gelmiyor.

3. hay böyle şansa ne diyeyim.bizde zaten şans olsa :D

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Bu tür özel günlerin ne zaman çıkacağını bizler bilemiyoruz.

Apis Gününün ortalama 1 Aydır çıkmadığını da biliyoruz.

Apis - Zeus - LF4 Geliştirme ve Diğer Şans Günleri konusunda çıkan özel günleri kaydediyoruz.

Eğer Apis Gününün yeniden gelmesine ilişkin oyuncuların ısrarı var ise , Lütfen buraya yazsın.

Eğer yeterli katılım görürsem , Durumu Çıkmadığı ve oyuncuların istediği yönünde Rapora ekleriz

İyi Forumlar

5. 2 ay 13 gündür yok modum kaldırılmadı diyorsunuz ama bence kaldırdılar :) Diğer günlerde apis bolca çıkıyor ki buda ayrı bir durum.

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Apis günü etkinliği kaldırılmış olsaydı,Forumda bunun duyurusu yapılırdı.

İstiklal S-Modumuzun dediği gibi,katılı ve istek fazla olursa Rapor edilebilir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.