Apis günü hariç açtığım kutular sıfır sıfır sıfır !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ahmettyran tarafından 29 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ahmettyran

ahmettyran Guest

Normal günde kutu açıyorum 5-10 tane %100 lazer cephanesi vb. çıkıyor ama apis gününde açtığım 3 kutudan en az ihtimalle biri LF3 her ne kadar gereksiz olsada yinede güzel 2.hangara takıyorum.

Şimdi bana normal günde normal bi mapte[örneğin 1-3] goliath tasarımı çıkma ihtimali nedir ?

2. Merhaba ,

İlk olarak herkesin şanslı olduğu harita aynı değildir fakat bu kadar oyuncunun arasında bazıları aynı haritaya denk geliyor. Mesela bazılarının x-1 , x-2 , x-3 , x-4 v.b haritalarda şanslı olabiliyor , bazıları x-5 , x-6 , x-7 veya x-8 haritasında şanslı olabilirken bazıları da PvP yada Korsan haritalarında şanslı olabiliyor. Ayrıca 10-20 kutu ile de güzel şey denk gelebilir fakat yine de 100 civarı açmaya çalışın. Az olursa şansınız düşük olacaktır.

İyi forumlar.

3. ahmettyran

ahmettyran Guest

Neye göreki bu şans ? Şimdi benim 1-3de açtığım kutudan lazer çıkıyor ama ben açmasaydım 99 kutu açan biri açsaydı tasarımmı çıkaracaktı ?

capcalm bunu beğendi.
  4. Merhaba ,

1-3 haritasında tasarım çıkartan kişiler var yada x-8 haritasında LF-4 çıkaranlarda var. Kesin bir harita söylemek çok zor maalesef.

İyi forumlar.

5. zengas

zengas User

pvp de hiç şansım yok x-4 favori haritamdır. :D

6. bildiğim kadarıyla haritanın bi etkisi yok şans işidir herkes gidip bir haritada kutu açarsa tabiki bütün güzel şeyler o haritada çıkar.
    lf4 sayısını arttırmak için en uygun kutu açma günü ne zaman acaba zeus günü mü lf4 günümü yoksa normal bi gün mü

7. ahmettyran

ahmettyran Guest

Aslına benim söylemek istediğim harita değil. Her hangi bir haritada diyorum mesela tasarım çıkıcak ama normal günde çıkma ihtimali kaç veya apis gününde çıkma ihtimali ne ? Sonuçta Apis gününde apis çıkmalı ama apis dışında farklı güzel şeyler çıkıyor çok ilginç.. Öğrenmek istediğim örneğin normal bi günde tek bi kutudan apisin tamamı çıkabilir mi ? Çıkarsa kaç kişiden [1000/1] birine çıkar ?

8. Merhaba ,

Bazılarına LF-4 günü , bazılarına Zeus yada Apis günü iyi gelebiliyor. :)

Genelleyecek olursak herkes PvP haritaları diyor fakat bu zamana kadar işe yarar bir şey çıkaramadım. :D

İyi forumlar.

Ambitionz_Az_A_Ridah bunu beğendi.
  9. dngn75

dngn75 User

apis gününde 60-70 kutu açtım ama birtane bile apis parçası çıkmadı. gerçi goli tasarım aldım ama apis bekliyordum. her hafta zeta yapmaya çalışıyorum. günlük görevlerdende 1 anahtar veriyor. zeus altın kutu gününde(genelde cuma akşamları oluyor) 26 kutu açıyorum bir kaç aydır. 26 kutuda 2 apis 1 zeus ortalamam var. haritalardan bana en şanslı gelen x-2, ama korsanları denemedim.

39 apis, 10 zeus parçam oldu. ayrıca havoc ları hiç gemiye koymuyorum. tamamlanana kadar da düşünmüyorum. zetaya Exalted şöhret puan tasarımı ile giriyorum. 11 zetada 6 havoc oldu.

10. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Tamamen şans ben lf4 gününde 110-120 kutuda lf4 bulamadım. Ama 2-3 hafta önce zetadan gelen 25 anahtarla 5 dakika arayla 1-7 de 2 lf4 buldum. Dün yine zeta yaptım ve gelen 25 anahtarla 4-5 te 1 lf4 buldum. Bulduğum bütün lf4 leri normal günde açmıştım.

Son düzenlenen: 24 Şubat 2015
  11. DeadMauz

DeadMauz User

ben şansımı denemek için 3 kutu aldım 2 si apis çıktı

12. Tamamen şans işi 200 kutu açıp da bulamayan var 5 kutu açıp bulan da

13. kardeşim sen her haritada dene 200 tane anahtar varsa her haritaya kaç düşerse ona göre aç

14. capcalm

capcalm User

korsan haritasi favorim ve vazgecilmez mapim benim tum tasarimlari cogu lf4umu apisimi zeusumu hepsiniii korsandan cikardim korsan haritasi beni seviyor ozelliklede 5-2

15. dngn75

dngn75 User

Bu cuma 5-2 yi bir deneyelim o zaman

16. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Kutulardan LF4 ,Apis ve Zeus parçası çıkartmak tamamen şanstır,oyuncu yorumlarında Pvp haritalarından daha çok çıktığı yönde bildirimler var sizde şansınızı Pvp haritalarında deneyebilirsiniz.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.