Apis Günü Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve M.Efe.Ceylan tarafından 18 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın yetkililer, gece yarısından sonra bildirim geldi bugün apis günü 3 kat şans arttı ve %25 indirim diye. Baktım evet fiyatta %25 azalma var(270.000). Normalde 360.000 uridium istiyordu. Bende az önce indirim paketi aldımiyice ucuzlasın diye. %25 indirimde oradan toplamda %50 indirim olması lazım buda 180.000 uridium eder. Ancak şuan apis 202.500 uridium. Yani ne %50 ne %25 indirim oldu.

Şimdi support falan yönlendirmeyin lütfen tek bir kısa cevap istiyorum evet ya da hayır, supporta gerek yok. İndirim paketi ve normal indirim bir anta etki etmiyor mu? Yani %25 indirim var ama indirim paketin varsa %20 indirim var gibi bir durum var mı? Yoksa sadece bugta mı kalmış oyun. Normal ya da değil diye bir cevap bekliyorum başka bir isteğim yok. Lütfen.

2. Merhaba ,

Teknoloji fabrikası bölümüne girip Apis'e tıklayıp ekran görüntüsü aldıktan sonra konuya ekleyebilir misiniz ?

İyi forumlar.

3. [​IMG]

Parçası için sorduysanız fiyatından emindim...

4. Merhaba ,

Toplam 16 parça çıkartmışsınız.

Resime göre bakarsak Avantaj İndirim Paketi ile fiyatı 270.000 uridium.
    Buna %25 Apis indirim gününü eklersek daha doğrusu çıkarırsak geriye 202.500 kalıyor.

270.000 x 25 = 6.750.000
    6.750.000 / 100 = 67.500
    270.000 - 67.500 = 202.500

Bir sıkıntı yok. :)

İyi forumlar.

5. Tamam yani indirim paketli fiyatının üzerinden indirim uygulanıyor ana fiyatı değil değil yani tamam şimdi oldu.

6. Merhaba ,

Şu anda önce İndirim Paketi %25 indirimi uygulanmış daha sonra ise %25 Apis İndirim Günü uygulanmış gibi gözüküyor. Kısacası her hangi bir sorun gözükmüyor. :)

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.