Apis günü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼ tarafından 14 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Apis günü kalktı mı? Bilgi yok ama kesin kalkmıştır bir ara kutulardan çok apis çıkıyor demiştim diğer günlere yaydılar heralde.

Apisi hep kaldırında zeus bulalım :D

2. Yakın bir zamanda gelmişti ben hatırlıyorum, kalkmamış. :D

3. "06.09.2015 > Apis Droid'i Elde Etme Şansı > Aktif."

En son bu.

4. En son 2 ay önce çıkmış :D

5. Ben son haftalar içerisinde çıktı diye hatırlıyorum, Zeus günüydü o zaman afedersin. :confused::oops:

6. Baba34

Baba34 User

Apis alacaz diye 1aydır elimde uri ile bekleyip duruyorum. Yarında çıkmaz ise artık istediği uriyi verip alacaz Apisi. Her gün ha bugün ha yarın demekten oyundan soğudum resmen . Apis günü istiyoruz Yetkililer ilgilenirseniz seviniriz boşu boşuna dünya kadar uri kaybımız olacak.

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Apis günü kalkmamıştır. Sadece uzun bir süre çıkmamış. Bunu maalesef bizler ayarlamıyoruz. Sabırla bekleyiniz ve oyunu takip ediniz.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Kasım 2015
  8. Apislik derdim yokta kutularda çok apis çıkınca zeus şansımı etkiliyor o yüzden kalkmış olabileceğini düşündüm :)

%90 ihtimalle kalkmıştır modum :D Konu kilitlenebilir.

9. Merhaba ,

Değişik zamanlarda sistem tarafından çıkartıldıkları için kalkmıştır diyemeyiz. Oyunu takip etmek gerekiyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.