Apis Hasar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Rutzel tarafından 28 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Rutzel

Rutzel User

gördüğüm kadarıyla apis daha az hasar alıyor ben bütün diriotarım yüzde 0 ken cpuyu taktım bu cpu apis için geçerli değil mi

2. Merhaba ,

Apis ve Zeus her patlamada %1 hasar alıyor. İris'ler ise duruma göre %2 ya da %3 hasar almaktadır. Yani %23 ise patladığınızda %25 veya %32 ise patladığınızda %35 olabiliyor.

İyi forumlar.

3. Rutzel

Rutzel User

modum sorum o değil şimdi diriot tamir cpu yüzde 100 de tamir ediyor ya apisi tamir etmiyor mu?

4. Sana tavsiyem cpuya güvenme yoksa droitlerim patladı diye buraya yazmaya başlarsın. Soru hakkında bilgim yok malesef.

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Droit Tamir CPU 1 ' ri ele alırsak , Droitlerin Hasarı %70 Geldiğinde Tamir Eder.

Bu bağlamda %70 Hasara ulaşan Droidinizi otomatik tamir eder , Diğerlerinin Hasarı %50 ' de ise Onları tamir etmez.

%70 ulaştığında Tamir eder.

Ancak Droit Tamir CPU ' nun çalışması ( Devreye girmesi ) için , Tüm Droitlerinizin Hasarı %0 ' ken , Yani Hasar almamışken takmanız gerekmektedir.

Ancak arkadaşımızın dediği gibi önerimiz , Takip edip , Elle onarmanız yönündedir.

İyi Forumlar

6. Rutzel

Rutzel User

Adminim ne oldugunu biliyorum cpu ları.Merak ettiğim soru iriste apiste yüzde 0 ken takarsam apis irislerden daha yavaş patladıgı için cpu onu algılamaz mı ? yeri geldiğinde korsan haritasında çok fazla yeniden doguyorum riske girmek istemiyorum açıkcası

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Benim anlatmaya çalıştığım şeyde o , Eğer %0 Hasarda CPU ' yu yerleştirirseniz

Hangi Droidin Hasarı %70 ' e ulaşırsa ( Droit Tamir CPU 1 İçin konuşuyorum ) otomatik onarır.

Bir Droidi Tamir edip , Ötekini tamir etmemesi söz konusu değildir

İyi Forumlar

8. Rutzel

Rutzel User

Tamam teşşekür ederim

9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konuya gereken cevaplar verilmiştir.

Kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu: