Destek Apis İndirim ile

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Darkbull.Star tarafından 27 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Merhaba benim apis droidim indirim paketi+vip ile 406k u olarak gözüküyor apis günü gelen indirimle kaç olur bilen varmı ?

2. senberk99

senberk99 User

söyliyelim kardeşim apislere %25 indirim geldiğinde göre indirim gününde 304k ya düşecektir fiyatı...

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konu doğru olan bölüm genel konular bölümüne taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlayanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

Arkadaşımızın da dediği gibi 304.500 uriye alabilirsiniz.

İyi forumlar

4. ÇORBACI

ÇORBACI User

Apis günü kutu aç bulacağın apis parçalarıyla çok daha uygun fiyata alırsın.

5. Merhabalar;

Benim önerimde apis günü biraz daha kutu açıp uridium miktarını azaltabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. 304k uri vermek aşırı gereksiz olur. Daha fazla avantaj sağlamak için zeus günü kutu açmanızı tavsiye ediyorum. Zeus gününde; lf4, apis ve zeus kazanma şansınız bulunmaktadır. Bana çoğunlukla apis çıkıyor ek olarakda 1-2 lf4, bana göre en kârlı gün zeus günü.

7. Kutu biriktiriyorum zaten sadece merakımdan sordum 750 kutuda açacağım 2 ye bölerek apis ve zeus gününde 375'er tane.Teşekkürler İyi Forumlar Hepinize Konuyu Kitlerseniz Sevinirim Modlarım

8. Merhabalar;

Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.