Apis mi ? Kapı mı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -ɔαяκɢυαяɔıαп- tarafından 27 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamun Aleykum,

Şuan apisim 20 parça. Zeusum 10 parça. X3'te uri çekicem, apis indirimini bekleyip

Vip + İndirim + Apis indirimi olarak apisimi almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı yoksa kapı yapmak mı daha mantıklı ?

Goliath / Citadel

Full lf3 - 5 Lf4
    Full Bo2
    8 iris
    23 arge kalın sıkma
    Ekstralar full

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Apis dirodinizi almak istiyorsanız % 25 gününde almanızı tavsiye ederim ,Apis'e öncelik vermenizi önerebilirim.

İyi Forumlar.

3. balon12

balon12 User

Hangi kapıyı yapıcan

4. Zeta olarak düşünüyorum

Not : Apis 21 oldu

5. Captivity

Captivity User

Apisi almalısın avantaj sağlayacaktır

6. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Apisi almalısın. Apisi baya bir ilerletmişsin zaten bir de o kadar indirim olunca azıcık bir uridium gerekir .

7. Şimdilik apis alacağım. Peki 1 sorum daha var. Şuan ben uri biriktirmekteyim. Ve galaksi kapılarına indirim gelince , indirim paketi alıyorum zaten vip de var. Toplam %42 'lik bir indirim oluyor yani 58 uri oluyor 1 gg. Ve ben bütün urimi zetaya basıyorum. Sizce doğru mu bu

8. ygafff

ygafff User

Doğru. Havoc fulle.

9. Eyvallah o zaman

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Apis almalısın ama %25 indirim gününü bekle. Beklemem diyorsan zetada ilerle gelen anahtarları biriktir ve özel günlerde kullan daha iyi olur.

İyi Forumlar.

11. Apis alayım dedim modum. Konu kilitlenebilir

12. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu istek üzerine kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.