Apis mi Tasarım mı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●●ωнιтє_∂єѕтяσуєя_я™ tarafından 15 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beyler sizce 9. diroid apis i mi almalıyım yoksa cerrah tasarımını mı beklemeliyim ?

2. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Apis alın bence çünkü tasarım sadece bir gemiye özgüdür farklı bir gemide kullanılamaz fakat apis droiti x2 slotu ile hemde gemi farkı olmadan kullanabileceğiniz için size daha iyi verim vereceğinden eminim.

Keyifli forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  3. Teşekkür ederim modum :) bakalım farklı düşüncler çıkacak mı

4. ÖMER.E

ÖMER.E User

apisi alırsan kalkan ve saldırı gücün artar ama cerrahı alırsan sadece saldırı gücün artar vereceği saldırı puanları aynı mı dersen yaklaşık olarak eşitler
    Tamamen senin tercihin ama eğer önerimi dinlemek istersen şunu söylerim;
    Bir gemiyi iyi yapan dahili kalan güç nesneleridir bunun için apis almalısın aegiste alsan golide alsan ikisinede etkisi büyük hele zeusu aldığında gemin evrim geçirecek

5. WolfWar

WolfWar User

Bu lafın üstüne apis almassan ayıp edersin :D Modumuz en güzel şekilde açıklamış :D :)

6. Cerrah bir tasarımdan fazlasıdır, yaşam tarzıdır :cool:

Cerrah'ın geleceği kesin olsa kesinlikle bekle derdim ancak ne kadar bekleyeceğini bilmediğin bir süre boyunca apisten yoksun oynamak da dezavantajlı bir durum. Bence apisten yana kullan.

WolfWar bunu beğendi.
  7. Apis gununu bekle dicemde bayadır cıkmıyor

8. Cerrah ne zaman çıakr belli değil ama 9. irisi alırsan kısa zamanda yine uridium biriktirir yine cerrah çıkarsa alırsın.
    Apis şansını tepme derim ben.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.