Apis mi uçuş düzenimi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___________CAN tarafından 17 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba apiste 27 parçam var indirimde 103 bin istiyor.Elimde o gün 35 sandık olucak. 3-4 parçada apis çıktığını varsayarak sizce apisi alıyımmı? Yoksa bazı yerlerde okuyorum yedek apis filan diye ilerde çok parça olurmu?

Uçuş düzeni alırsam işe yararmı? hangisi daha iyidir?

8 iris 2 havoc 1 hercules , 2 lf4

2. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

kesinlikle apisi uri ile alma sonuçta senin şuan zeusun yok zeusu açana kadarda iki tane apisin olur zaten onun için ya uçş düzeni al yada kutu açmaya devam et

3. Argede kapılardan oluyor , anahtarda.. O zaman uçuş düzenimi alıyım hangisini alıyım,100 k uride az değil çünkü işe yarasa bari :D Kalp avantajlı gözküyor.Elmasta olabilir ancak dp azaltıyor çok o yüzden pek iyi gelmedi.

Yada kaçarak uzaylı kesersem güvede iyi gibi geldi

4. dostum elmas kasılırken çok işe yarar kalpi ben kapılarda pet atarken kullanıyorum ben olsam yine anahtar alırdım zeus gününde açardım kapıdan gelene bağlı kalmazdım :)

5. Kalp kasılırken işe yaramıyor yani? Kapıda pet atarken kullanılıyorsa gereği yok zaten kalkan duvarı var.

Anahtar açma zamanı gelmiş mi yani :D

6. bana kalırsa geçiyor bilene :)

7. O zaman uçuş düzenine filan uri vermiyorum sadece anahtar alıyorum artık :D

8. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merbaba;

Arkadaşların yazdıkları gibi acele etmeyin zeus günü açacağınız anahtarlarda illaki apis parçası bulacaksınız.

Keyifli Forumlar.

___________CAN bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.