apis parçaları-2

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ^^gam€^ow€r^^ tarafından 4 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. nefes moderatör önceki actıgıma cevap vermişsin tamam ikinci apisi tamamlarsam bidaha parça çıkmaz demişsin peki apis olan kutuya denk gelir ve açarsam ne olucak şimdi başka bişe çıkıcak derseniz şüpeye düşerim ozaman sistem istediği kişiye lf4 verir gibi bişe anlıyom ben.

2. tiaremy94

tiaremy94 User

şike var

3. Öyle şey mi olur ya, apisin tamamlasan bile apis parçası gelmez mi ya? o zaman kutular adamına göre mi muamele ediyorlar? ben de hız motoru var, neden onu vermeye devam ediyor? Çok saçma olmuş bu cevap. Eğer apisimiz fullse ve kutular bize apis parçası vermeyecekse, bunu nereden biliyor?

4. nefes moderatör veya başka yetkili kafamda soru işareti bırakmicak bi cevap beklıyorum..

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bakın ilk yazdığım mesajda da yazdığım gibi 2.apisiniz de tamamlandığında bir daha apis parçası açılan kutulardan çıkmamaktadır bunda bir şike aramayalım sistem bu şekildedir evet apis parçası çıkmadığı için başka şeyler çıkmaktadır ve herkeze bu şekildedir 2.apis tamamlandığında bir daha çıkmıyor bu 2.zeus içinde geçerlidir.
    Bu uygulama sadece APİS ve ZEUS diroitleri için geçerlidir.

Apis olan kutuya denk gelir ve açarsanız belki lf4 bulma şansınız artabilir yada diğer elit malzemelerde olabilir bilemiyorum bu sistem yeni değildir ve bu diroitler çıktığı günden beri bu şekilde bir uygulama geçerlidir sonradan sisteme geçirilmiş bir uygulama değildir.

6. kutuyu acarken içinde ne var bilmiyoz apise denk gelince içindeki malzeme ben açarsam apisse başka bişeye dönüşcek, başka bi gemi açarsa apis parçası olcak ben bunda nasıl şike aramicam, lf4 te de aynı şey yapılıyo belki, ben 350 kutuda sıfır lf4 yaptım nasılsa düzenli uri yüklüyom bu sefer cıkmasın bidahakine cıksın gibi şeyler oluyo demekki

7. mamba-vino

mamba-vino User

Aslında bir bakıma iyi bir şey yani lf4 oranı artıyor.

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaşlar bakın bu sistem sadece apis ve zeus için geçerlidir lf4 için bu şekilde değildir yanılıyorsunuz ve insanların aklına başka şeyler getiriyorsunuz bakınız diyelimki full elit bir gemide lf4 35 tane koyuluyor madem bu şekilde bir düzen var ise 35 tane lf4 ün üzerine bir daha çıkmaması gerekirken hala şansa bağlı lf4 çıkma ihtimali vardır ben 60-70 lf4 ü olan oyuncular biliyorum madem bu sizin dediğiniz gibi ise onlarada çıkmaması gerekiyor apisi tamamlamayan varsa apis tamamlayan var ise başka malzemeler çıkıyor sistem bu şekilde eğer diyelimki sizin dediğiniz gibi 2 apisinizde tam ve hala çıkıyor olsa ozaman bana hala neden apis parçası çıkıyor zaten bende 2 apiste tam demicekmisiniz.

9. tiaremy94

tiaremy94 User

15-20 apisin mi olsun bu mu yani istediğin açık açık söyle yani

10. neyse ben anlatamadım ve kafamda soru işaretleri var düzene boyun eğip devam etcez ama uri çekimim azalıcak artık konuyu kapatabilirsiniz...

11. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sizi gayet iyi anladım ben ama sistem bu şekilde işliyor ve herkez için geçerli haksızlık oluğunu düşünüyor ve açılamalar yeterli değilse supporttan geniş bir bilgiyi talep edebilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.