Apis ve Zeus Birleştirmesindeki Zarar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MaouSan1327 tarafından 2 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Apis Diroidi için 25 parçam var. Güncellemeden önce hemen tamamlamak için 162.500 uridium istiyordu fakat artık yeni güncellemeyle 1 Apis diroit parçacığı 24.000 Urudium istiyor ve tamamlamak için 480.000 uridium gerekiyor. Güncellemeden önce bunu tamamlayacaktım fakat geliştirme yapmayın kaybolabilir uyarılarından dolayı tamamlamadım ve 317.500 uridium zararım var bu zararı kapatmam için herhangi bir telafi olacak mı? Ya da bu zarar nasıl kapanacak?

2. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Sevgili MaouSan1327, Test serveri açıldığından itibaren neredeyse her gün önerilerimizde Güncelleme öncesi Apis ve Zeus droidlerinizi tamamlayın denildi. Ek olarak geliştirmelerinizi de imkanınız var ise yetiştirmeleri oyuncular için daha iyi olacağı belirtildi. Test serveri kapandıktan 2 hafta sonra kadar bahsettiğiniz Popup uyarı ekranı yayınlandı. Bu süre zarfında lütfen Geliştirme yapmayın diye.
    Telafi ödülü malesef yok . Konu başlığı uygun olarak düzeltildi. Lütfen Tamamen büyük harf ile mesaj ve konu başlığı yazmamaya özen gösterin

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Kasım 2019
  3. oben

oben User

geliştirme yapmayından kasıt apis birleştirmeyin değildiki sen yalnış anlamışsın oyunu iyi okuyamamanın zararı sen çekeceksin tazminat telafi yok sana kardeşim..

4. aynı durumu ben de yasadım 273k urı ıstıyordu bırıktırıyordum sonra guncelleme bı geldı 660k oldu zeus fıyatı bu nasıl adalet ?

5. ne yani eskiye nazaran şimdi apis zeus birleştirmek daha mı zararlı?

6. Armitage

Armitage User

uzdun kardes

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu durum ile ilgili şikayelterinizi rapor edeceğiz.

İyi forumlar.

8. geliştirme yaparken vip indirim olunca birleştirde fiyat düşüyor mu?

9. Sırf böyle bi durum yaşamamak için 632 k uriye zeusu tamamlamıştım ,

10. Düşüyordur apis zeus. Urisi dusuyor

11. ben dikkat etmedim ama sanki aynı uri istiyor sadece parça parça almak gerekiyor

12. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Evet artık birleştir kısmındaki istenen uridiuma da etki etmektedir indirim.

İyi forumlar.

13. yo bende gene aynı gösteriyor

14. Ne kadar uridium düştüğünü ayrı bir sekmede yazmıyor.

Birleştirme yaparken indirim oluyor.

Bu konuda FM arkadaşlar kısa zamanda birleştirme ile ilgili tablo hazırlarsa çok makbule geçer.

Edit : Mesela benim 2.gemimde indirim vip yok 16 seviye yapmak için 52 bin küsür uri isterken ana hesabımda vip ve indirimli 36 bin küsür istiyor.

.Paradoks. bunu beğendi.
  15. oben

oben User

aaaay kıyamam yaa keşke benim yedek apisi verebilsem sana ama imkan yok.[​IMG] ama bu bir ders olsun darkorbit herdaim net açıklama yapmayıp kafa karıştırmaya alışıktır bundan sonra tedbirli olun..[​IMG]

16. yok kardesım kesınlıkle daha fazla urı ıstıyor yoksa nıye burada ınsanları mesgul edeyım 273e dusunce urı kasmaya baslamıstım az kalmıs dıye bır baktım 600k lara cıktı guncelleme ile

17. bende 1 parça vardı ondan aynı gözüküyor demekki şimdi total değeri eşit parçalara (her parça 33k uri)bölmüşler eskiden 1 parça aldığımızda daha az uri istiyordu birleştirmeye haklısın

18. ben telafi ödülleri listesinde zeus parçası var diye birleştirmedim bilsem birleştirirdim :)

19. FurkanS53

FurkanS53 User

Apis çok lazımmış gibi çıkıp duruyor. Oynamamak için bir ton sebep veriyorlar insanlara :(

20. Prophecy

Prophecy User

Siz de yenilik diye full zamma gitmişsiniz.